TRAILER: Nieuwe Game of Thrones Seizoen 8 Aflevering 5 preview bereidt ons voor op strijd om King’s Landing

Game of Thrones Seizoen 8 Aflevering 5

TRAILER: Nieuwe Game of Thrones Seizoen 8 Aflevering 5 preview bereidt ons voor op strijd om King’s Landing

De nieuwe Game of Thrones Seizoen 8 Aflevering 5 trailer bereidt ons voor op de oorlog om King’s Landing. Ga jij maandag GoT Season 8 Episode 5 kijken?

Kort nadat van Seizoen 8 Aflevering 4 van Game of Thrones werd uitgezonden, gooide HBO een preview online voor de langverwachte volgende aflevering van de hitserie. Wie gaat de allerlaatste strijd winnen?

LET OP: SPOILERS HIERONDER

De teaser, die dient als een nieuwe aanloop naar het volgende hoofdstuk binnen dit laatste seizoen, begint met een duidelijke verandering van geest bij Daenerys Targaryen, nadat zij getuige is geweest van de dood van Missandei. We krijgen een korte blik in de aanstaande start van de strijd bij de poorten van King’s Landing. De hoofdstad zal het toneel vormen voor de laatste afleveringen, die zullen bepalen wie de IJzeren Troon in handen gaat krijgen. Aan het einde van de trailer zien we bovendien hoe een nieuwe, verbeterde Scorpion wordt geladen, terwijl Euron Greyjoy de lucht in kijkt, in afwachting van een mogelijk nieuwe drakenaanval door Queen D.

Bekijk de trailer bovenaan en check Game of Thrones Seizoen 8 Aflevering 5 trailer vanaf komende maandag.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram