TRAILER: Nieuwe ‘Spider-Man: Far From Home’ preview gaat verder waar ‘Avengers: Endgame’ eindigde

Spider-Man: Far From Home

TRAILER: Nieuwe ‘Spider-Man: Far From Home’ preview gaat verder waar ‘Avengers: Endgame’ eindigde

Nieuwe Spider-Man: Far From Home trailer gaat verder waar Avengers: Endgame eindigde. Ga jij de nieuwe Marvel-film in de bioscoop kijken?

Het is inmiddels alweer vier maanden geleden dat de eerste officiële trailer voor Spider-Man: Far From Home verscheen. Vandaag is er eindelijk een nieuwe preview opgedoken, waarbij de verhaallijn doorgaat na de gebeurtenissen uit Avengers: Endgame. SPOILER ALERT dus! Heb je deze laatste film nog niet gezien, wacht dan even met deze trailer.

Nu Avengers: Endgame eindelijk in de bioscopen te zien is, is het nu tijd voor Marvel Studios om opnieuw haar licht werpen op wat de laatste film van Fase Drie zal worden. Het is inmiddels duidelijk dat Spidey en zijn aartsvijand Mysterio (gespeeld door acteur Jake Gyllenhaal) de strijd aan zullen gaan met de Elementals. Dit is een groep schurken bestaande uit Hydron (Lord of Waters), Magnum (Master of the Earth), Hellfire (Wielder of Flame) en Zephyr (Mistress of The Winds). Tijdens Peter’s schoolreis in Europa slaan deze bad guys toe en moet onze jongste held in actie komen.

Na het emotionele einde van Endgame, zal het vervolg op de film Homecoming een hoog verwachtingspatroon kennen als laatste hoofdstuk van de Derde Fase. In de nieuwe trailer die hierboven te zien is, krijgen fans in ieder geval alvast een beter beeld van wat er is gebeurd na Avengers: Endgame. Het is ook bevestigd door Sony-president Amy Pascal dat Far From Home “slechts een paar minuten” na de gebeurtenissen in die film zal plaatsvinden. Het zal dus interessant zijn om te zien hoe het vervolg verder ingaat op het overlijden van Tony Stark en wat er is gebeurt met Peter’s vrienden – en waarom ze nog steeds op de middelbare school zitten nadat vijf jaar zijn verstreken sinds Avengers: Infinity War.

Spider-Man: Far From Home verschijnt begin juli in de bioscoop en kent een cast met onder meer Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Jon Favreau, J.B. Smoove en Jake Gyllenhaal.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram