TRAILER: Zac Efron portretteert de sinistere Ted Bundy in de nieuwe trailer van ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile trailer

TRAILER: Zac Efron portretteert de sinistere Ted Bundy in de nieuwe trailer van ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’

In de nieuwe trailer van Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile zien we hoe Zac Efron tot de sinistere Ted Bundy tot in perfectie portretteert.

Zac Efron’s vertolking van Ted Bundy in Netflix’s aankomende film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile verandert in de nieuwste trailer van charmant tot verontrustend. Ga jij de film volgende maand checken?

We zien in de nieuwe preview naar verluidt bijna waarheidsgetrouwe beelden van Bundy’s innemende en bedreigende kanten. De clip geeft de film een nog meer dreigende uitstraling in vergelijking met de vorige trailer, en schetst het contrast dat schuilt in de krankzinnige familieman.

Terwijl hij strafrechtelijk wordt vervolgd, worstelt Liz Kloepfer (gespeeld door Lily Collins) om haar vriend als de beruchte seriemoordenaar te accepteren, terwijl hij schaamteloos recht in haar gezicht blijft liegen. De trailer raakt het besef van haar personage dat ze verliefd was op iemand die zo slecht was. Een gevoel dat zelfs zover ging dat ze overlevingsschaamte gedurende het proces kreeg.

Bekijk de nieuwste trailer bovenaan en check de film begin mei via Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram