TRAILER: In de comedy ‘Stuber’ maakt agent Dave Bautista het een Uber-chauffeur lastig

stuber trailer dave bautista

TRAILER: In de comedy ‘Stuber’ maakt agent Dave Bautista het een Uber-chauffeur lastig

In de nieuwe comedy Stuber maakt politieagent Dave Bautista het Uber-chauffeur Kumail Nanjiani erg lastig. Check de hilarische trailer snel!

We kennen Dave Bautista inmiddels als vast onderdeel van Guardians of the Galaxy, waarin de voormalig WWE-worstelaar de rol van Drax the Destroyer. Nu is de acteur terug in de film Stuber, met co-acteur Kumail Nanjiani. Een razendsnelle cop buddy comedy met humor om te lachen.

De komediefilm heeft Nanjiani in de hoofdrol als een in LA rijdende Uber-chauffeur die per ongeluk betrokken raakt bij het speelveld van dodelijke criminelen, vuurgevechten en misdaad nadat hij een politieagent oppikt, gespeeld door Bautista.

Voormalig mixed martial artist en bodybuilder Bautista heeft naam gemaakt in de filmindustrie vanwege zijn hierboven genoemde rol in Marvel’s hitfranchise Guardians of the Galaxy en zijn kleine rol in Blade Runner: 2049. Nanjiani anderzijds, kwam op de voorgrond na zijn leidende rol in de Academy Award-genomineerde film, The Big Sick.

Deze nieuw buddy-cop-comedy zal half juli in de bioscoop verschijnen. De film kent een verdere cast met onder andere Iko Uwais (The Raid), Natalie Morales (Parks and Recreation), Betty Gilpin (Is not It Romantic?), Jimmy Tatro (American Vandal), Mira Sorvino (Romy & Michelle’s High School Reunion) en Karen Gillan (Guardians of the Galaxy).

Lees de officiële synopsis hieronder:

“Wanneer een zachtaardige Uber-coureur genaamd Stu (Kumail Nanjiani) een passagier (Dave Bautista) ophaalt die een agent blijkt te zijn die op de hielen van een wrede moordenaar blijkt te zitten, stapt hij in een schrijnende beproeving waar hij wanhopig probeert zijn scherpzinnigheid, zijn leven en zijn vijfsterrenwaardering te waarborgen.”

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram