TRAILER: Bekijk Joaquin Phoenix voor het eerst in actie voor DC Comic’s film ‘Joker’

Joker trailer joaquin phoenix

TRAILER: Bekijk Joaquin Phoenix voor het eerst in actie voor DC Comic’s film ‘Joker’

DC Comic’s eerste Joker trailer met Joaquin Phoenix is hier. Hebben we eindelijk een waardig opvolger voor Heath Ledger’s personage in The Dark Knight?

Na de release van een poster gisteren is er zojuist een nieuwe teaser-trailer gelanceerd voor de nieuwe Joker-film met acteur Joaquin Phoenix, geregisseerd door Todd Phillips.

Phoenix hult zich in deze film zeker in clown make-up, zoals dit het titulaire personage betaamt, maar het verhaal zal zich allereerst concentreren op de uiteindelijke transformatie van een komiek in de Clown Prince of Crime.

Hoewel details van het plot schaars zijn, beschrijven velen het als een film die lijkt op Taxi Driver en The King of Comedy, twee films van Martin Scorsese met Robert De Niro, die trouwens ook schittert in deze film. Deze film zal niet dezelfde weg volgen als de Joker die is gespeeld door Jared Leto in Suicide Squad. Zelfs de invulling die Heath Ledger in The Dark Knight gaf aan het personage zal niet worden nagebootst.

De aankomende film zal in ieder geval los moeten worden gezien van de huidige reeks DC Comics-films die zich in hetzelfde filmuniversum afspelen. Deze Joker zal dus echt als afzonderlijke film dienen. In die zin is dit project misschien beter te vergelijken met de veel serieuzere toon en het “losstaan van de rest” als Marvel’s Logan.

Bekijk de beelden bovenaan en check de film medio oktober in de bioscoop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Teaser trailer tomorrow. #JokerMovie

Een bericht gedeeld door Todd Phillips (@toddphillips1) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram