GIVEAWAY: ‘Pet Sematary’ gaat deze week in première en wij geven bioscooptickets weg

pet sematary trailer stephen king

GIVEAWAY: ‘Pet Sematary’ gaat deze week in première en wij geven bioscooptickets weg

Win bioscoopkaarten voor 2 voor de bioscoopfilm Pet Sematary, van Stephen King. Wie neem jij mee naar deze horrorfilm als je wint?

Vanaf donderdag 4 april draait de horrorfilm Pet Sematary in de bioscoop en wij geven meerdere tickets voor twee weg. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephan King dat in 1986 was genomineerd voor de World Fantasy Award for Best Novel. Met wie ga jij griezelen?

Pet Sematary is zoals gezegd gebaseerd op de gelijknamige baanbrekende horror-roman van Stephen King (It, The Shining, The Green Mile). Dokter Louis Creed (Jason Clarke) is net samen met zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Al snel ontdekt hij een mysterieuze begraafplaats in het bos vlakbij hun nieuwe huis en maken ze kennis met de rituelen van de lokale kinderen bij het begraven van hun overleden huisdieren. Danslaat het noodlot toe en volgt er een reeks angstaanjagende en afgrijselijke gebeurtenissen.

Pet Sematary winactie bioscoopWINACTIE Pet Sematary!

Win twee gratis bioscooptickets + merchandise voor deze bloedstollende, nieuwe release. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘huisdier’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 7 april en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram