TRAILER: Door Seth Rogen geproduceerde comedy ‘Good Boys’ doet denken aan ‘Superbad’

good boys trailer seth rogen

TRAILER: Door Seth Rogen geproduceerde comedy ‘Good Boys’ doet denken aan ‘Superbad’

De door Seth Rogen geproduceerde comedy Good Boys en diens trailer doen met hun jeugdige issues denken aan de filmklassieker Superbad.

Universal Pictures heeft de Red Band trailer uitgebracht voor de door Seth Rogen & Evan Goldberg geproduceerde komedie Good Boys. Ga jij de film checken in de bioscoop?

De bovenstaande trailer toont drie 12-jarige vrienden, genaamd Max (Jacob Tremblay), Thor (Brady Noon) en Lucas (Keith L. Williams). Ze ervaren de narigheid der tienerjaren die sterk gepaard gaat met vloeken, sociale onhandigheid en blinde onschuld. In de film vernietigen de kinderen een drone die toebehoort aan Max’s vader (Will Forte), wat tot gevolg heeft dat de kids met een reeks tegenslagen te maken krijgen in een poging om hem te vervangen voordat zijn vader thuiskomt.

De geniale figuren achter Superbad, Pineapple Express en Sausage Party zijn verantwoordelijk voor deze nieuwste comedy, dus de verwachtingen zijn absoluut hooggespannen. Good Boys moet medio augustus in de bioscoop verschijnen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram