Zo lang duren alle Game of Thrones Seizoen 8 Afleveringen!

Game of Thrones Seizoen 8 afleveringen

Zo lang duren alle Game of Thrones Seizoen 8 Afleveringen!

Hoelang duren alle Game of Thrones Seizoen 8 afleveringen? Wij hebben de GoT Season 8 speeltijden voor je op een rij gezet!

Game of Thrones Seizoen 8 afleveringen

Game of Thrones seizoen 8 komt nu wel heel erg dichtbij. Na de laatste trailer bereiden we ons voor op de climax, met onder meer de grootste gevechtsscène ooit op film. Pak je agenda maar alvast, want vanaf 15 april start het feest. En wij weten hoelang de eerste aflevering en de rest duren.

Het HBO-tijdschema is namelijk gelekt en het blijkt dat het laatste seizoen in totaal zes uur en 50 minuten zal duren. En dat verdeeld over zes afleveringen..

De eerste drie afleveringen zullen een uur duren, maar naarmate we richting de finale van de serie schuiven, worden de afleveringen langer en krijgen we filmtijden.

Bekijk hieronder de volledige gerapporteerde looptijden van de Game of Thrones Seizoen 8 afleveringen.

  • Seizoen 8 Episode 1 – 54 minuten
  • Seizoen 8 Episode 2 – 58 minuten
  • Seizoen 8 Episode 3 – 60 minuten
  • Seizoen 8 Episode 4 – 78 minuten
  • Seizoen 8 Episode 5 – 80 minuten
  • Seizoen 8 Episode 6 – 80 minuten

Game of Thrones Seizoen 8 afleveringen: Behind the scenes bij de White Walkers

Een korte video is uitgebracht waarin het uitgebreide prothetische werk op de set wordt beschreven. Ontwerper Barrie Gower geeft fans een totaaloverzicht van het (bijna ontmoedigende) proces, waarmee de vermoeiende uren worden onthuld die het team besteedt aan het toepassen en verwijderen van de make-up voor special effects.

Beginnend met zes White Walkers in seizoen vier tot een heel leger, moesten Gower en het team seizoenen lang  de afdeling protheses voor hun rekening nemen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram