De Balenciaga Triple S is nu ook in ‘Neon Green’ beschikbaar en hij is flitsend

Balenciaga Triple S Neon Green

De Balenciaga Triple S is nu ook in ‘Neon Green’ beschikbaar en hij is flitsend

De Balenciaga Triple S Neon Green is flitsend en nu verkrijgbaar. Ga jij deze opvallende sneaker deze zomer onder jouw outfit knallen?

Balenciaga Triple S Neon Green

De trendsettende Triple S sneaker van Balenciaga is geen nieuwkomer als het gaat om de aanhoudende chunky sneakertrend. De invloed van het model op de sneakercultuur was het afgelopen jaar opvallend. Net zo opvallend is de nieuwe neon-groene kleur voor de populaire schoen.

Vibrerend gekleurd, zo zou je de “Neon Green” variant uit de lente/zomer 2019-collectie kunnen beschrijven. De kleur in combinatie met het toch al  aandachttrekkende model zal de komende maanden een hoop hoofden doen draaien.

De nieuwe colorway heeft een holistisch gekleurde neon-groene basis, waarbij we materialen zien als schuim en gaas, en veel leren accenten bij de toebox, mediale en laterale zijkanten, hiel en het gedeelte bij de veters. Het bovenwerk rust op de waanzinnig grote 3-laags loopzool met een doorzichtige basis, met meer ondoorzichtig gekleurd rubber nabij de tussenzool. Zoals altijd behoudt de sneaker de beruchte branding aan de zijkanten, de tong en de unieke size-stempel op de teen.

Ga naar de webwinkel van Balenciaga om de nieuwe schoen te kopen. Het prijskaartje bedraagt 795 EUR.

Balenciaga Triple S Neon Green

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram