Casio G-Shock onthult zijn duurste horloge ooit

18K gouden G-Shock G-D5000-9JR horloge casio

Casio G-Shock onthult zijn duurste horloge ooit

De G-Shock G-D5000-9JR is het duurste horloge van Casio tot heden. Zou jij dit limited edition 18K gouden horloge dragen?

Casio heeft zijn nieuwste G-Shock onthuld, speciaal ter ere van het 35-jarig jubileum van het horloge. De nieuwe G-Shock borduurt verder op de Baselworld Dream Project 2015 GW-5000, een concepthorloge gemaakt van 18K geel goud.

Deze keer wordt het concept middels 35 exemplaren tot leven gebracht. De “G-D5000-9JR” toont een slagvaste vierkante kast, met de branding en schroeven allemaal gegoten van 18K goud. Zoals bij alle G-Shocks, zit het horloge boordevol Casio-technologie en -functies. Het horloge ontvangt bijvoorbeeld een tijdcorrectie van een fractie van een seconde dankzij het gebruik van radiogolftechnologie van zes stations over de hele wereld en wordt daarnaast gevoed via het Tough Solar-oplaadsysteem van Casio.

Het meest opvallende aspect van dit horloge moet echter de prijs zijn, omdat deze limited edition G-Shock zal worden verkocht voor ¥ 7,7 miljoen JPY (zo’n €62.000). Geïnteresseerden moeten op 15 mei een pre-order plaatsen via Casio’s Japanse webwinkel, waarna het G-Shock G-D5000-9JR horloge later in december zal worden verzonden. Kom je er niet uit? Stuur ze dan even een mailtje.

18K gouden G-Shock G-D5000-9JR horloge casio

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram