Versace heeft zijn nieuwe FW19 Collectie Medusa Ringen gelanceerd

Versace Medusa Ringen FW19 Collectie

Versace heeft zijn nieuwe FW19 Collectie Medusa Ringen gelanceerd

De nieuwe FW19-collectie van Versace Medusa Ringen is gelanceerd. Voor welk van deze gouden Versace-ringen zou jij kiezen?

Versace Medusa Ringen FW19 Collectie

Ook met de nieuwe collectie sieraden weet Versace zijn reputatie als statement-maker waar te maken. Het luxe label heeft onlangs de nieuwe selectie van Medusa-ringen in het goud uitgebracht.

De vijf ringen zijn allemaal gemaakt in Italië, waarbij elk stuk is voorzien van een uniek ontwerp uit de typische esthetiek van Versace. Noemenswaardig zijn onder meer een ring met cirkelvormig oppervlak, geheel in goud gekleed en versierd met een groot kristal, Versace’s kenmerkende Medusa-kop en gedetailleerde gravures op het gezicht.

Een andere ring heeft een rechthoekig gezicht met de Medusa-kop en het Versace-logo in het midden, omringd door kristallen. Het kenmerkende Griekse patroon van het merk is ook gegraveerd op de voorkant van de ring en het logo bevindt zich eveneens aan de binnenzijde van de ring.

Geprijsd tussen de €220 en €320, is de verzameling FW19 Versace Medusa Ringen nu beschikbaar.

Versace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 CollectieVersace Medusa Ringen FW19 Collectie

Post a Comment

#Volg ons op Instagram