Lanvin’s nieuwe SS19 Lightning Sneaker combineert fashion met hiking

Lanvin Lightning Sneaker SS19

Lanvin’s nieuwe SS19 Lightning Sneaker combineert fashion met hiking

De nieuwe SS19 Lanvin Lightning Sneaker combineert fashion met hiking. Welke kleur van de robuuste en trendy Lanvin sneaker zou jij kiezen?

Lanvin Lightning Sneaker

Het Parijse atelier Lanvin, dat onder leiding staat van Bruno Sialelli, heeft zijn versie onthuld die inspeelt op de trailrunner-trend. De sneaker maakt onderdeel uit van de lente/zomer 2019 schoenencollectie van het Franse merk..

De sneaker van €695 is verkrijgbaar in zes kleurvarianten. Het model beschikt duidelijk over Lanvin’s sportieve, kleurrijke en grafische SS19-ontwerptaal en is wat ons betreft het meest trendy model van het modehuis. Met asymmetrische inzetstukken, een contrasterende tussenzool, meerdere overlappende nappa- en kalfsleren lederen panelen en touwveters, is de Lightning Sneaker van Lanvin afgewerkt met een getande buitenzool met groeven, uiteraard voor al je modieuze wandelbehoeften.

Opvallende kleuren zijn de ‘Dark Khaki/Lightning Yellow’ en ‘white’ (inclusief een fel oranje TPU buitenzool). Alle varianten kunnen nu online worden gekocht via Lanvin.com en bij geselecteerde Lanvin flagship stores en retailers.

Lanvin Lightning Sneaker SS19Lanvin Lightning Sneaker SS19Lanvin Lightning Sneaker SS19Lanvin Lightning Sneaker SS19Lanvin Lightning Sneaker SS19

Post a Comment

#Volg ons op Instagram