Don’t Let Daddy Know Amsterdam maakt line-up compleet met Sunnery James & Ryan Marciano

sunnery james & ryan marciano - Sunnery James & Ryan Marciano: Don’t Let Daddy Know Amsterdam 2019

Don’t Let Daddy Know Amsterdam maakt line-up compleet met Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano maken de line-up van de zesde editie Don’t Let Daddy Know Amsterdam compleet. Heb jij al kaarten voor begin maart?

sunnery james & ryan marciano - Sunnery James & Ryan Marciano: Don’t Let Daddy Know Amsterdam 2019

Alsof namen als Tiësto, Don Diablo en Ricky Romero nog niet voldoende waren, heeft dance-event Don’t Let Daddy Know extra namen toegevoegd aan zijn line-up voor maart 2019. Het altijd energieke Amsterdamse DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano zal als special guests optreden!

De Ziggo Dome is voor de zesde maal op rij de plek waar het allemaal gaat plaatsvinden. Op 1 & 2 maart 2019 trappen daar de grootste dance-acts van dit moment af, waarna de worldtour van het internationale dance-event andere landen zal aandoen.

Sunnery James & Ryan Marciano bij Don’t Let Daddy Know Amsterdam 2019

Voor de zesde editie van Don’t Let Daddy Know, werden eerder al namen als Tiësto, Don Diablo, Afrojack en Timmy Trumpet aangekondigd. Nu mogen we het inmiddels legendarische duo SJ&RM dus eveneens verwelkomen. Beide heren zijn op zichzelf natuurlijk al een garantie voor een mooi feestje en deze toevoeging van hen is een bijzonder luxe aanvulling op een al heerlijke line-up.

Na een succesvolle uitverkochte editie van hun concept Sexy By Nature afgelopen december, is met de aankondiging van Sunnery James & Ryan Marciano de line-up van het succesvolle dance concept Don’t Let Daddy Know overigens compleet.

Amsterdam is traditiegetrouw de kick-off van de worldtour van DLDK. Na Amsterdam tourt het concept verder de wereld over en doet ze onder andere Thailand, Duitsland en Engeland aan. Wil jij kans maken op 2 gratis tickets? Klik dan hier!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram