UITGAAN: Tiësto geeft een exclusief en eenmalig optreden in Nederland bij ‘Don’t Let Daddy Know’ en wij geven 2x tickets weg

Don't Let Daddy Know 2019 verwelkomt Tiësto

UITGAAN: Tiësto geeft een exclusief en eenmalig optreden in Nederland bij ‘Don’t Let Daddy Know’ en wij geven 2x tickets weg

Tiësto geeft in maart 2019 een exclusief en eenmalig optreden in Nederland bij dancefeest DON’T LET DADDY KNOW. Wij geven twee tickets weg!

Don't Let Daddy Know 2019 verwelkomt Tiësto

Om Tiësto live in actie te zien, kun je tegenwoordig het beste naar bijvoorbeeld Las Vegas afreizen. De eindbaas in de dancemuziek speelt namelijk alleen op de meest gerenommeerde podia. Komend jaar heb je echter de unieke kans om de levende legende live in Nederland te aanschouwen. Ben jij erbij in maart, in Amsterdam?

We mogen om te beginnen het danceconcept Don’t Let Daddy Know bedanken. Dit succesvolle event heeft namelijk Tiësto weten vast te leggen als dé headliner tijdens hun jaarlijkse editie in Amsterdam.

De Ziggo Dome is voor de 6e keer op rij de plek waar het allemaal gaat gebeuren. Op 1 & 2 maart 2019 trappen daar de grootste dance-acts van dit moment af, waarna de worldtour van het internationale dance-event andere landen zal aandoen.

Tiësto en meer bij Don’t Let Daddy Know

De uit Brabant afkomstige Tiësto behoeft geen verdere toelichting. Deze absolute dance-god was de eerste wereldwijde DJ-superster en treedt steevast op met een soort aura om zich heen. Voor wie nog niet is geweest is dit sowieso een must visit, en heb je al eerder van onze landgenoot genoten, dan is dit je volgende kans. Het is sowieso zijn enige optreden in Nederland in 2019.

Naast Tiësto’s aanwezigheid, zullen ook andere grote namen hun acte de présence geven. Wat dacht je van Don Diablo, Coone, Headhunterz, Nicky Romero, Timmy Trumpet, Dimitri Vangelis & Wyman, Sem Vox en Third Party?

Mocht je het event nu begin maart moeten missen, dan hoef je niet te treuren. De worldtour van Don’t Let Daddy Know doet diverse fraaie bestemmingen aan, zoals Myanmar, Chili, Spanje, Roemenië, Thailand, Duitsland en Engeland. Een ticket is zo geboekt!

▬▬ INFO ▬▬

Datum: 1 & 2 maart 2019
Tijd: 22.00 – 06.00
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Leeftijd: 18+

Koop tickets
Website
Facebook-eventpagina

Win 2x tickets voor Don’t Let Daddy Know 2019

Win twee gratis kaarten voor het Don’t Let Daddy Know en zie onder andere Tiësto live optreden!

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘DLDK’ en wie weet ontvang jij twee gratis tickets voor dit nu al legendarische dance-event!

Succes!

Meedoen kan tot 14 februari en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Don't Let Daddy Know 2019 Tiësto

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram