TRAILER: Nieuwe ‘Godzilla: King Of The Monsters’ preview toont Mothra, Rodan & King Ghidorah

Godzilla: King Of The Monsters trailer

TRAILER: Nieuwe ‘Godzilla: King Of The Monsters’ preview toont Mothra, Rodan & King Ghidorah

Nieuwe Godzilla: King Of The Monsters trailer toont Mothra, Rodan & King Ghidorah. Ga jij de strijd met de kaiju’s in de bioscoop bekijken?

Een nieuwe trailer is uitgebracht voor de naderende film Godzilla: King of the Monsters. De serie beelden toont ons de diverse kaiju, die verschillende steden verwoesten en elkaar bevechten. De film is een direct vervolg op Godzilla uit 2015 en is na Kong: Skull Island (2017), de derde film in de MonsterVerse van filmproducent Legendary Pictures.

De video hierboven onthult dat Godzilla het tegen enkele van zijn meest beroemde aartsvijanden zal opnemen, waaronder Mothra, Rodan en de driekoppige King Ghidorah. Leden van een crypto-zoölogische bureau, inclusief een klein kind gespeeld door Millie Bobbie Brown, raken in verzeild in een race tegen de klok, terwijl ze gevangen zitten in de strijd om suprematie tussen de mythologische superrassen.

De cast van de film bestaatc verder uit onder andere Charles Dance, Thomas Middleditch en O’Shea Jackson Jr. Godzilla: King of the Monsters za eind mei 2019 in de bioscoop te zien zijn.

Godzilla: King Of The Monsters trailer

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram