De Casio Vintage Collectie neemt ons mee terug naar de jaren 80

Casio Vintage horloges

De Casio Vintage Collectie neemt ons mee terug naar de jaren 80

De collectie Casio Vintage horloges is geïnspireerd door de jaren 80. Welke van de retro horloges van Casio passen het best bij jou?

Casio Vintage horloges

De nieuwe Casio Vintage Collection gaat terug in de tijd met een serie heerlijke retro horloges. De klokjes zijn heel tof om te zien, zijn sterk in uitvoering en beschikken over een aantrekkelijk prijskaartje. Ga je mee back to the 80’s en het kleurrijke Miami ‘van toen’?

Stiekem het favoriete tijdperk van velen, zijn de jaren 80 nog altijd onmiskenbaar populair in de dagelijkse mode, onze muziek en zelfs het straatbeeld. Deze tijd, die bekend staat om zijn fantastische, met synthesizersound doordrenkte hits, bracht ons toen ook iets bijzonders op het gebied van stijl: Het wereldberoemde stalen Casio-horloge met zijn digitale display.

Toentertijd was dit horloge van Casio revolutionair en een echt fashion statement. Alle reden om nu, decennia later, een eerbetoon te lanceren aan dit klokje. Maak kennis met de Casio Vintage Collection. Met deze horloges gaan we voor een retrolook, die eigenlijk zo tijdloos is, dat hij in 2019 net zo tof en future proof is als destijds.

Casio Vintage horloges

De Casio Vintage horloges zijn verkrijgbaar in verschillende goud-, zilver en zwartkleurige varianten. De edelstalen band is hard, duurzaam en elegant, en vanzelfsprekend een klassieker. De klokjes zijn stuk voor stuk uitgerust met alle opties die we van deze modellen gewend zijn: een stopwatch, alarm, automatische kalender en spatwaterdichtheid. Betekent dat we dankzij de elektrische weergave ook in de kroeg de tijd kunnen aflezen.

De horloges uit de Casio Vintage Collection zijn nu verkrijgbaar in de officiële webshop vanaf een euro of 50. Voor welke kleur ga jij?

Casio Vintage horlogesCasio Vintage horlogesCasio Vintage horlogesCasio Vintage horlogesCasio Vintage horloges

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram