Maak kennis met de adidas YEEZY BOOST 700 “Inertia” en “Analog”

adidas YEEZY BOOST 700 Inertia

Maak kennis met de adidas YEEZY BOOST 700 “Inertia” en “Analog”

De adidas YEEZY BOOST 700 Inertia en adidas YEEZY BOOST 700 Analog zijn onderdeel van YEEZY Season 8 en komen in het voorjaar van 2019 uit.

adidas YEEZY BOOST 700 Inertia

Komend voorjaar kunnen we in ieder geval twee nieuwe adidas YEEZY BOOST 700 sneakers verwelkomen. Onderdeel van YEEZY Season 8, kunnen we nu kennismaken met de adidas YEEZY BOOST 700 “Inertia” en de adidas YEEZY BOOST 700 “Analog”. Voor welke ga jij?

De nieuwe beelden tonen allereert de adidas YEEZY BOOST 700 Inertia; een YEEZY BOOST 700 sneaker in een naadloze mix van lichtere en meer gematigde kleuren. Deze specifieke YEEZY BOOST 700 behoort naar verluidt tot YEEZY’s Season 8 Spring 2019 Collectie.

adidas YEEZY BOOST 700 Inertia

Naast de adidas YEEZY BOOST 700 “Inertia”, krijgt de stevige sneaker van Kanye West ook een andere variant na de komende jaarwisseling. Volgens YEEZY insiders YEEZY MAFIA, zal de “Analog” colorway van de YEEZY BOOST 700 een suède en mesh bovenskant hebben, met gebroken witte en grijstinten. Ter afronding van het ontwerp zien we een gebroken witte tussenzool met BOOST, gecombineerd met een donkergrijze rubberen buitenzool.

Er zijn verder nog geen details vrijgegeven over de release datum en prijs, maar verwacht de serie sneakers komend voorjaar in de schappen. Stay tuned voor meer info!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

YEEZY BOOST 700 INERTIA SEASON 8 SPRING 2019

Een bericht gedeeld door YEEZY MAFIA (@yeezymafia) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram