GIVEAWAY: Win 2x tickets voor de ‘Robin Hood’ met Taron Egerton en Jamie Foxx

GIVEAWAY: Win 2x tickets voor de ‘Robin Hood’ met Taron Egerton en Jamie Foxx

Win deze week bioscoopkaarten voor 2 voor de bioscoopfilm Robin Hood. Wie neem jij mee naar the movies als je wint?

Morgen verschijnt Robin Hood in de bioscoop. De klassieke heldenrol wordt ditmaal vertolkt door acteur Taron Egerton (Kingsman) en wij geven een aantal gratis bioscoopkaarten voor twee weg. Doe je mee?

Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland. Thuis blijkt zijn landgoed verwoest, heeft de liefde van zijn leven een ander omdat hij ten onrechte dood werd verklaard en heerst er armoede onder de inwoners van Nottingham dankzij de meedogenloze sheriff (Ben Mendelsohn). Robin en John beginnen een dappere opstand tegen de corrupte Engelse kroon en zetten hun nieuwe vechtstijl in om belastinggeld te onderscheppen.

In een actie avontuur vol ruige slagvelden, knallende gevechten en tijdloze romantiek ontwikkelt Robin zich tot een legendarische rebel met een niet te stoppen leger. Het klassieke verhaal in een vernieuwd jasje op het grote scherm!

Robin Hood poster nlWINACTIE Robin Hood!

Win twee gratis bioscooptickets voor de nieuwste verfilming van Robin Hood. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘littlejohn’ en wie weet ontvang jij binnenkort gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 25 november en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram