TRAILER: Het wordt weer lachen met de film ‘Once Upon a Deadpool’, die geschikt is voor bij de kerstboom

Once Upon a Deadpool trailer

TRAILER: Het wordt weer lachen met de film ‘Once Upon a Deadpool’, die geschikt is voor bij de kerstboom

De eerste Once Upon a Deadpool trailer is hier en toont een aangepaste versie, geschikt voor jongere kijkers. Ga jij de film kijken in de bioscoop?

De eerste officiële preview van de herverpakte Deadpool 2 (kerstmis geschikte) film Once Upon a Deadpool is hier. In de bovenstaande beelden zien we The Merc With a Mouth, die het verhaal van Deadpool probeert uit te leggen aan een vastgebonden Fred Savage uit The Wonder Years.

Hoewel de film – die geschikt is voor de jongere kijkers onder ons – grotendeels gereconstrueerde beelden van de originele film zal bevatten, is bevestigd dat de cast en de crew achter Deadpool 2 de productie kortstondig opnieuw zijn gestart om nieuwe scènes vast te leggen.

Acteur en Deadpool-vertolker Ryan Reynolds werd op een gegeven moment dus door producent Fox gevraagd om een bewerkte cut van Deadpool te doen. Hij ging hier pas mee akkoord, nadat Fox toezegde een substantieel deel van de opbrengst te doneren aan de F-ck Cancer-organisatie. Niettemin, in de trailer kon hij het niet laten om Fox/Marvel-films op de hak te nemen.

Once Upon a Deadpool draait vanaf 12 december in de Amerikaanse bioscoop, maar Nederland volgt (helaas) pas na dinsdag 1 januari.

Once Upon a Deadpool trailer

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram