Heb jij al kennisgemaakt met de complete collectie Huawei Mate 20 smartphones?

Huawei Mate 20 pro

Heb jij al kennisgemaakt met de complete collectie Huawei Mate 20 smartphones?

Ontdek alle Huawei Mate 20 smartphones met Leica Camera. Ga jij voor de Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 Pro RS of Huawei Mate 20 X?

Huawei Mate 20 pro

Eerder deze maand onthulde de Chinese smartphonefabrikant Huawei zijn vier nieuwste telefoons met de Mate 20-serie. Al deze smarthpones komen met indrukwekkende specificaties – waaronder een geweldige Leica-camera – en één is zelfs specifiek gericht op gamers. Voor welke van de vier ga jij?

Dat Huawei met deze serie iets bijzonders neerzet, wordt al snel duidelijk als je de eigenschappen doorneemt. Alle vier de toestellen zijn bijzonder modern met hun state of the art-functies en het design is keer op keer enorm fraai. Kijk alleen al de triple-camera aan de achterzijde, die zorgt voor een nieuwe dimensie smartphonefoto’s en futuristisch oogt.

Maak hieronder kort kennis met de vier varianten. Welke Huawei Mate 20 is jouw persoonlijke favoriet?

Huawei Mate 20

Om te beginnen bij het begin, de basis Mate 20 komt al met 4 GB RAM met een upgrade van 6 GB. Het toestel heeft een 6,53-inch 1080p OLED-scherm en een iPhone X-achtige inkeping aan de bovenkant, waar we de camera aan de voorzijde vinden. De achterkant heeft op zijn beurt een drievoudige cameraserie met 16MP (normaal), 12MP (breed) en 8 MP (telefoto)sensoren.

Huawei Mate 20 Pro

De Mate 20 Pro met 6.39 inch 1440p OLED maakt onder meer gebruik van 3D-gezichtsherkenningstechnologie, waardoor de inkeping voorop iets groter is. Daarbij is er ook een vingerafdruksensor, welke te vinden is in het scherm zelf. De cameraopzet aan de achterkant beschikt over geüpgrade 40MP (normale) en 20MP (brede) camera’s, terwijl de 8 MP (telefoto)camera hetzelfde blijft.

De smartphone heeft ook een “reverse charging”-functie, waarmee hij draadloos kan worden opladen door gebruik te maken van een andere telefoon die draadloos oplaadt. Deze laatste fungeert dan in feite als de krachtbron.

Porsche Design Huawei Mate 20 RS

De Porsche Design Huawei Mate 20 RS-variant is een zwart model met twee stroken van zacht leer en een race-streep in het midden. Hij kost bijna het dubbele ten opzichte van de standaard Pro hierboven, maar dan krijg je wel een stukje Porsche Design.

Huawei Mate 20 X

De Mate 20 X heeft een gigantisch 7,2-inch scherm dat vrijwel geen bezel heeft – perfect voor gamers. Wel aanwezig zijn een 6 GB RAM, 128GB geheugen en een octa-core Kirin 980-processor, vergelijkbaar met die van de Mate 20 Pro. De Mate 20 X beschikt echter over een eigen koelsysteem dankzij grafeenfilm en dampkamers, welke de het apparaat met zware verwerkingskracht koel houden.

Huawei Mate 20 pro

Huawei Mate 20 kopen

De basis Mate 20 begint bij € 799 EUR, terwijl de Pro en de RS-variant respectievelijk € 999 EUR en € 1.695 EUR kosten. Ten slotte komt de Mate 20 X met een prijskaartje van € 899 EUR.

De Mate 20 en de Pro zijn sinds 2 november verkrijgbaar, terwijl de X nog even op zich laat wachten. Hij is al wel verkrijgbaar in Azië, dus je kunt eventueel via grijze import het toestel naar Nederland halen.

Ga nu naar de officiële website van Huawei voor meer info en bestel vandaag nog jouw toestel. Wij gaan overigens zelf uitgebreid een heel fraai toestel uit deze serie testen, dus stay tuned voor onze Huawei Mate 20 Pro recensie!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram