Overal ter wereld makkelijk online voetbal, Formule 1 en andere sporten bekijken doe je zo

online voetbal kijken VPN verbinding

Overal ter wereld makkelijk online voetbal, Formule 1 en andere sporten bekijken doe je zo

Hoe kun je overal ter wereld online voetbal kijken? Of misschien wil je liever Formule 1 online kijken? Bekijk al je favoriete sportwedstrijden met VPN.

online voetbal kijken VPN verbinding

Het kan zijn dat je gedurende een trip in het buitenland online bepaalde sporten wilt bekijken, maar het lukt niet omdat je wordt geblokkeerd. Knap lullig dus, als je daardoor De Klassieker mist of die legendarische inhaalrace van Max Verstappen. Dit is echter op te lossen!

Stel je voor, je bent op vakantie of businessreis en jouw favoriete voetbalclub komt in actie in de Eredivisie. Als je er tot jouw grote afgrijzen achter komt dat geen enkel sportcafé in de buurt het uitzendt, besluit je maar richting de hotelkamer te gaan. Dan maar zelf Fox Sports opzetten, want je hebt immers een abonnement. Stop maar, gaat ‘m niet worden! En dat geldt voor heel veel zenders en abonnementen.

Je kunt niet zomaar Nederlandse televisie, Nederlandse zenders, in het buitenland bekijken. Als je dit al hebt meegemaakt, dan weet je hoe frustrerend dit is. Maar is het dan niet op te lossen? Oh, zeker wel. De oplossing: een vpn-verbinding!

Zenders blokkeren jouw IP-adres

Providers als Fox Sports en Ziggo zorgen er met een technische blokkade voor dat alleen mensen in Nederland (met een abonnement) kunnen kijken naar hun sportzender. Erg irritant, als je denkt vanaf je strandbedje via de smartphone-app te kunnen inschakelen.

Dit probleem geldt ook voor uitzending gemist vanuit het buitenland en dat is natuurlijk erg vervelend als je bijvoorbeeld de Eredivisie wilt blijven volgen. Andersom is het eveneens zo dat we bepaalde zenders uit het buitenland niet kunnen streamen, omdat ze in Nederland worden geblokkeerd. Misschien heb je geen zin in Olav Mol en wil je Formule 1 online kijken via een buitenlandse zender met ander commentaar. Dat lijkt onmogelijk. Of toch niet?

Niet ongerust! Er is een simpele manier om bovengenoemde blokkades te omzeilen. En wij gaan je vertellen dat je met een zogenaamde VPN de blokkade kunt omzeilen, zodat je zenders als Ziggo en Fox Sports kunt bekijken buitenland op de app op je telefoon, op je tablet en via je laptop.

Online voetbal kijken of Formule 1 checken met VPN

De blokkade die je ervaart vanuit het buitenland is te danken aan IP-adressen. Dankzij jouw IP-adres is namelijk te zien in welk land jij je begeeft. Ofwel, een zenderprovider ziet vanaf waar iemand probeert gebruik te maken van de diensten. De truc is dus om iets te doen met jouw IP-adres.

Met de zogeheten VPN-verbinding kun je heel simpel jouw IP-adres wijzigen. Is niks illegaals aan en is veilig en betaalbaar. VPN’s zijn trouwens bedacht om mensen hun online privacy terug te geven en hun gegevens te beschermen tegen hackers. Je doet er dus dubbelgoed aan om met een VPN te streamen en te surfen.

Vrijwel alle VPN-diensten hebben een server in Nederland staan, wat betekent dat je ten alle tijden een Nederlands IP-adres kunt aannemen. Als je vervolgens verbonden bent een Nederlandse VPN-server, dan kun je bijvoorbeeld Fox Sports Go en Ziggo Go over de grens bekijken. Met andere woorden, online voetbal kijken of Max Verstappen live volgen kun je gewoon in het buitenland doen!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram