GIVEAWAY: Win 2x tickets voor de bioscoophit ‘Halloween’

Halloween trailer

GIVEAWAY: Win 2x tickets voor de bioscoophit ‘Halloween’

Win deze week bioscoopkaarten voor 2 voor de bioscoophit Halloween. Wie neem jij mee naar the movies als je wint?

Sinds 1 november draait Halloween in de bioscoop en hij is met goede kritieken ontvangen. Het Halloween-feestje zelf is misschien al geweest, maar wij geven toch nog een aantal bioscoopkaarten weg. Kun jij samen met iemand op onze kosten naar deze nieuwe horrofilm!

In Halloween keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.

Horrorlegende John Carpenter werkte aan de film als uitvoerend producent en als adviseur bij de opnames. Hij deed dit samen met de meest toonaangevende horrorproducent van dit moment Jason Blum (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity). Filmmakers David Gordon Green (regie & scenario) en Danny McBride (scenario) hebben zich laten inspireren door Carpenters klassieker uit 1978, en schreven een verhaal dat na de gebeurtenissen uit die film een nieuwe weg inslaat.

halloween poster nl filmWINACTIE Halloween!

Win twee gratis bioscooptickets voor de nieuwste horrorfilm van rondom Michael Myers. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘halloween’ en wie weet ontvang jij binnenkort gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 11 november en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram