GIVEAWAY: Win 2x tickets voor J.J. Abrams’ Nazi Zombiefilm ‘Overlord’

Overlord bioscoopkaarten winnen gratis

GIVEAWAY: Win 2x tickets voor J.J. Abrams’ Nazi Zombiefilm ‘Overlord’

Win deze week bioscoopkaarten voor 2 voor J.J. Abrams’ Nazi Zombiefilm Overlord. Wie neem jij mee naar the movies als je wint?

Vanaf donderdag 8 november draait de Nazi Zombiefilm Overlord in de bioscoop. Ontdek de bron van al het kwaad in de trailer hierboven en doe mee met onze ticketgiveaway. Kun je mooi twee bioscoopkaarten winnen voor de nieuwe film!

Deze nieuwe film van producent en regisseur J.J. Abrams heeft niets te maken met de Cloverfield-franchise of Star Wars. Het draait ditmaal om WOII en gevaarlijke nazi-zombies.

Het eerste waar wij aan moesten denken? De nazi-zombies uit de Call of Duty-videogames. Hierin nemen soldaten het op tegen zombies in nazikostuums. Voldoende aanleiding om het vuur te openen!

In deze actiehorror volgen we een groep bondgenoten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na hun parachutelanding, bevinden zij zich nabij een griezelig fort, dat gastheer blijkt voor een aantal gruwelijke wetenschappelijke experimenten. Wat blijkt, hier moet de ultieme soldaat worden gecreëerd. Het lijkt erop dat de experimenten hebben geresulteerd in zombies en nu moeten de geallieerden deze nieuwe bedreiging overleven.

overlord poster nlWINACTIE Overlord!

Win twee gratis bioscooptickets voor de nieuwste actiehorror van J.J Abrams. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘HELP’ en wie weet ontvang jij binnenkort gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 7 november en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram