Start 2019 met een nieuwe auto

Ford Mustang 2018

Start 2019 met een nieuwe auto

Ford Mustang 2018

We zijn er vroeg bij, maar bij de start van het nieuwe jaar horen voor veel mensen goede voornemens. Wat als je voornemens nu eens zijn om een nieuwe auto te kopen voor jezelf? Laten we dan alvast zeggen dat 2019 een topjaar gaat worden voor autoliefhebbers.

Wat dacht je van onder meer de nieuwe Ford Mustang, die als nieuwe BULLITT zal worden uitgebracht. De bolide zal zijn uitgerust met een 5,0-liter V8-motor, geladen met ten minste 475 pk en 420 Nm. En niet te vergeten: een maximale snelheid van 262 km/u, wat een sprong van 8 km/u betekent, vergeleken met de standaard GT! Ook Ford pakt in 2019 overigens uit met hun ambitieuze elektroplannen aan de hand van de hybride transit. Ook Amerikaans is de indrukwekkende Jeep Wrangler pick-up, die positief is ontvangen en wordt verwacht in de lente van 2019. Nog even wachten dus!

2019 Ford Mustang BULLITT nieuwe auto

Auto’s met iets minder budget

Als je op zoek bent naar een nieuwe auto is het handig om eerst eens enkele exemplaren online te bekijken en op prijs te filteren, want een nieuwe auto betekent natuurlijk ook een flinke hap uit je budget. Wist je dat het trouwens ook met wat geluk iets duurder kan?

Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan een online wedstrijd waar ze prachtige auto’s gratis verloten. Zo heeft Unibet Casino vorig jaar  bijvoorbeeld in december een wedstrijd gelanceerd. Via het online spel ‘Wild Christmas’ maak je als deelnemer kans op het winnen van een gloednieuwe Ford Mustang. Klinkt als een fantastische manier om het jaar te starten, toch?

Nieuw jaar, nieuwe auto?

De aankoop van een nieuwe auto is altijd heel belangrijk en vergt talloze uren research. Je wilt immers wel de juiste aankoop doen. Als je een nieuwe auto gaat kopen, moet je ook eerst bepalen waar je deze voor gaat gebruiken.

Gebruik je de auto bijvoorbeeld dagelijks als vervoersmiddel of wordt de auto gekocht voor zo nu en dan. Of zelfs puur voor de verzameling. Plus, moet je wellicht rekening houden met andere gezinsleden? Dan zul je het juiste formaat moeten kiezen en een mogelijk toekomstige gezinsuitbreiding in overweging nemen.

Welke auto je ook gaat kiezen, het blijft altijd een mooie manier om het jaar mee te starten of te eindigen. We wensen je alvast veel succes met de zoektocht!

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram