TRAILER: ‘Mortal Engines’ is de nieuwste creatie van de makers van ‘The Lord of the Rings’ en ‘The Hobbit’

mortal engines film

TRAILER: ‘Mortal Engines’ is de nieuwste creatie van de makers van ‘The Lord of the Rings’ en ‘The Hobbit’

De film Mortal Engines is de nieuwste creatie van de makers van ‘The Lord of the Rings’ en ‘The Hobbit’. Bekijk nu de trailer!

De nieuwe trailer van Mortal Engines is rond afgelopen weekend onthuld. De film draait vanaf 6 december in de bioscoop in 3D. Ga jij de dystopische film door Lord of The Rings-regisseur Peter Jackson in de bios checken?

Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan de extreme levensomstandigheden aangepast. De mensen wonen in kolossale steden, die op rupsbanden over de aarde rollen. De bewoners van de grote steden vallen de kleinere steden aan om deze te plunderen en aan brandstof te komen.

Tom Natsworthy (Robert Sheehan), afkomstig uit een van de lagere bevolkingsgroepen van de grote stad Londen, moet vechten om te overleven nadat hij de gevaarlijke, voortvluchtige Hester Shaw (Hera Hilmar) ontmoet. Twee tegenpolen worden door het toeval bondgenoten en samen proberen ze de toekomst te veranderen en te zorgen voor minder onrecht.

Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong. De regie is in handen van Christian Rivers, die een Oscar won voor zijn visuele effecten voor King Kong. Jackson en zijn vaste co-scenaristen Fran Walsh en Philippa Boyens hebben samen de met prijzen onderscheiden boekenserie van Philip Reeve bewerkt voor het grote doek.

mortal engines film

Post a Comment

#Volg ons op Instagram