TRAILER: 88-jarige Clint Eastwood transporteert drugs voor het kartel in ‘The Mule’

the Mule Clint eastwood

TRAILER: 88-jarige Clint Eastwood transporteert drugs voor het kartel in ‘The Mule’

In The Mule zien we hoe de 88-jarige Clint Eastwood drugs transporteert voor het Mexicaanse kartel. Het is zijn eerste optreden sinds 2012.

Legende Clint Eastwood keert terug op het witte doek. In zijn aankomende zelf geregisseerde film The Mule, speelt de 88-jarige een drugsrunner (Earl Stone) die werkt voor het Mexicaanse kartel.

In de bovenstaande trailer zien we hoe Stone zijn leeftijd als voordeel gebruikt bij de illegale smokkel. Hij is goed in zijn werk. Daarnaast krijgen we ook een kleine blik op hoe zijn “carrière” zijn relatie met zijn vrouw en dochter beïnvloedt.

Het lijkt erop dat hij het doet voor het geld om zijn familie te helpen, maar als hij eenmaal de verslechtering van zijn thuissituatie en de gevaren van zijn beroep beseft, is hij voornemens om van zijn volgende opdracht zijn laatste te maken. Ondertussen is DEA-agent Colin Banks (Bradley Cooper) van plan om hem te pakken te krijgen.

Naast Eastwood en Cooper zijn ook Dianne Wiest en Michael Peña te zien in de film. Het verhaal is ook gebaseerd op dat van een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog, genaamd Leo Sharp.

Bekijk The Mule medio december in de bioscoop.

the Mule Clint eastwood

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram