‘Bad Boys 3’ begint volgend jaar met filmen en komt 2020 in de bioscoop

bad boys 3

‘Bad Boys 3’ begint volgend jaar met filmen en komt 2020 in de bioscoop

De langverwachte film Bad Boys 3 begint volgend jaar met filmen en komt 2020 in de bioscoop. Zien we Will Smith en Martin Lawrence terug?

bad boys 3

De geliefde Bad Boys-franchise is eindelijk klaar om met de productie van de derde film te beginnen. Hoewel de film (en het uiteindelijke vervolg Bad Boys 4) al in 2015 werden aangekondigd, heeft een lange periode van onderhandelingen de boel uitgesteld. Vandaag echter goed nieuws.

Van de film met, jazeker, Will Smith en Martin Lawrence wordt gezegd dat hij Bad Boys For Life zal heten en dat hij begin 2020 in de bioscoop moet verschijnen, een doel dat door nieuwe bronnen wordt bevestigd.

Details over het plot zijn schaars, maar Bad Boys 3 zal Lawrence’s personage Marcus Burnett weergeven als privédetective. Dit nadat hij is weggegaan bij de politie en dus geen partner meer is van Smith’s Mike Lowery. Lowery op zijn beurt zal door een midlifecrisis heen moeten werken, terwijl hij in de knoop zit bij zijn nieuwe partner bij de Miami PD; een arrogante, jonge rekruut. Burnett en Lowery zullen echter door geweld worden herenigd, nadat een op wraak beluste Albanese huursoldaat een prijs op de hoofden van het duo heeft geplaatst.

Stay tuned meer informatie over de film, die naar verwachting medio januari 2020 wordt gelanceerd, en geniet van de iconische Bad Boys 2-scene hieronder.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram