TRAILER: De gekke horrorfilm “Malevolent” verschijnt deze week op Netflix

Malevolent trailer Netflix horrorfilm

TRAILER: De gekke horrorfilm “Malevolent” verschijnt deze week op Netflix

De horrorfilm Malevolent verschijnt deze week op Netflix. Bekijk hier de trailer en check de film vanaf 5 oktober via de streamingdienst!

Dit weekend kunnen we griezelen met de nieuwste horrorfilm van Netflix, Malevolent. Charlatans die claimen contact te kunnen maken met de doden opgelet, deze film kan weleens een waarschuwing voor jullie zijn.

In de film richten de zwendelende Jackson en Angela, broer en zus, hun vizier op door verdriet getroffen gezinnen. Ze overtuigen hen ervan dat ze contact kunnen opnemen met de doden en vragen natuurlijk een bedrag voor hun diensten. Ze maken echter geen contact met de doden, maar verdienen er alleen maar aan. Echter, als tijdens hun laatste klus in een oud weeshuis drie overleden kinderen wel degelijk blijken te zijn opgeroepen, gaat het mis.

Het lijkt er ook op dat de persoon die hen heeft ingehuurd weet dat ze fakers zijn. De Angela en Jackson worden in een donker en griezelig verhaal zodoende geconfronteerd door de drie vermoordde meisjes. Kent deze horror een happy end?

Bekijk de trailer bovenaan en check Malevolent vanag 5 oktober op Netflix.

Malevolent trailer Netflix horrorfilm

Post a Comment

#Volg ons op Instagram