TRAILER: The Sisters Brothers vanaf 25 oktober in de bioscoop te zien

The Sisters Brothers bioscoop

TRAILER: The Sisters Brothers vanaf 25 oktober in de bioscoop te zien

Joaquin Phoenix & John C. Reilly zijn The Sisters Brothers in nieuwe western comedy die draait om spannende klopjacht.

Jacques Audiard’s The Sisters Brothers gaat, in tegenstelling tot eerdere berichten, 25 oktober in première in de Nederlandse bioscopen. De releasedatum van de western wordt daarmee een week verschoven.

The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt en is de eerste Hollywoodproductie voor Palme d’Or-winnaar Jacques Audiard (Un Prophète, De Rouille et d’Os). In de hoofdrollen zien we Joaquin Phoenix (Walk the Line, Her, Gladiator), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Donnie Darko, Brokeback Mountain) en John C. Reilly (The Lobster, We Need to Talk About Kevin, Kong: Skull Island).

Plot

1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli (John C. Reilly) en Charlie Sisters (Joaquin Phoenix) krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm (Riz Ahmed) op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris (Jake Gyllenhaal). Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm’s geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is.

Check de trailer bovenaan en bekijk de film eind oktober in de bios.

The Sisters Brothers bioscoop

Post a Comment

#Volg ons op Instagram