TRAILER: Actiefilm ‘Bumblebee’ draait 20 december in de bioscoop

bumblebee bioscoop trailer

TRAILER: Actiefilm ‘Bumblebee’ draait 20 december in de bioscoop

De actiefilm Bumblebee, spin-off van de Transformers-serie, draait 20 december in de bioscoop. Ga jij de film met Hailee Steinfeld kijken?

Spin-off en prequel van de Transformers-films van regisseur Michael Bay, speelt deze nieuwe bioscoopfilm zich af in 1987. Dit is ongeveer 20 jaar voor de gebeurtenissen van de originele Transformers-film met Shia LaBeouf in de hoofdrol.

Bumblebee is geproduceerd door Lorenzo di Bonaventura en Michael Bay, oftewel de veteranen van de Transformers-franchise, samen met uitvoerend producenten zoals Steven Spielberg. Op het oog dus een garantie voor succes.

Deze Transformers-prequel begint dus in 1987, als Bumblebee aan het schuilen is in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje. Charlie (Hailee Steinfeld), een meisje van bijna achttien dat zoekende is naar haar plaats in de wereld, ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee. Als zij ‘Bee’ vervolgens opknapt, komt ze erachter dat dit geen normaal geel Volkswagen kevertje is.

De film is geregisseerd door Travis Knight (Kubo and the Two Strings, Coraline), en de cast bestaat uit onder meer Hailee Steinfeld, Pamela Adlon, John Cena, Stephen Schneider en Jorge Lendeborg Jr.

Check de film medio december in de bioscoop!

https://www.facebook.com/BumblebeeFilmNL
#BumblebeeFilmNL

bumblebee bioscoop trailer

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram