Off-White x Nike Air Max 97 “Menta” heeft officiële afbeeldingen en release date

Off-White x Nike Air Max 97 Menta

Off-White x Nike Air Max 97 “Menta” heeft officiële afbeeldingen en release date

De Off-White x Nike Air Max 97 Menta sneaker heeft officiële afbeeldingen gekregen en een release date later dit najaar.

Off-White x Nike Air Max 97 Menta

Virgil Abloh en zijn label Off-White doen het opnieuw. Dit keer met een nieuwe versie van de Nike Air Max 97, in navolging van een vergelijkbaar model dat we eerder konden zien bij tennisster Serena Williams.

Gekleed in een tweekleurig grijs bovenwerk, is de tonale look afgewerkt met een driekleurige Swoosh. Op het gebied van branding zijn de kenmerkende Off-White-insignes in de schoen te vinden, terwijl Abloh’s Helvetica-lettertype voorkomt op de mediale zijden en op de veters. Tot slot is de schoen voltooid met een eenvoudige grijze Air Max-eenheid en een scherpe buitenzool.

De Off-White x Nike Air Max 97 “Menta” werd voor het eerst in juni – tijdens de Parijse Fashion Week – getoond en is vanaf 10 november bij selecte Nike-winkels verkrijgbaar.

Off-White x Nike Air Max 97 MentaOff-White x Nike Air Max 97 MentaOff-White x Nike Air Max 97 MentaOff-White x Nike Air Max 97 Menta

Post a Comment

#Volg ons op Instagram