GIVEAWAY: Win kaarten voor Fort Pampus & bioscoopfilm ‘Papillon’

Papillon trailer Charlie Hunnam & Rami Malek

GIVEAWAY: Win kaarten voor Fort Pampus & bioscoopfilm ‘Papillon’

Win met een vriend of vriendin kaarten voor Fort Pampus en ontvang direct bioscoopkaarten voor de nu al legendarische film Papillon.

Op 13 september verschijnt de remake van de legendarische film Papillon in de bioscoop. Wil jij bioscoopkaarten winnen voor deze aangrijpende movie en met daarnaast een dag lang genieten op Fort Pampus? Lees snel verder!

De remake van de epische Frans-Amerikaanse avonturenfilm, naar de gelijknamige semi-autobiografische roman van Henri Charrière, verschijnt deze week in de bioscoop.

De film is gemaakt met behulp van een scenario door Aaron Guzikowski en heeft Charlie Hunnam als hoofdrolspeler – de rol van Franse gevangene werd eerder gespeeld door de legendarische Steve McQueen. De verdere cast bestaat uit: Rami Malek, Roland Moller, Michael Socha, Eve Hewson, Christopher Fairback, Ian Beattie en Brian Vernel.

Officiële synopsis:

Na een onterechte veroordeling voor moord wordt kluisrover Henri Charrière in 1931 voor een levenslange gevangenisstraf verbannen naar Frans Guyana. Hij is vastbesloten zijn vrijheid te herwinnen en sluit daarom een deal met de rijke en eigenzinnige Louis Dega. In ruil voor bescherming, bekostigt Dega zijn ontsnappingspogingen. De wrede omstandigheden, eenzame opsluitingen en continue dreigingen houden Henri niet tegen. Na vele mislukte uitbraken worden Henri en Dega overgeplaatst naar het gevreesde Île du Diable; Duivelseiland. Nog nooit wist iemand van dat eiland te ontsnappen, maar zelfs na 13 jaar gevangenschap is Henri niet te stoppen. Hij moet en zal op vrije voeten komen…

Papillon poster nlWIN Bioscoopkaarten x2 voor de film Papillon + ontvang 2x entree voor Fort Pampus!

Wij geven twee vrijkaarten weg bij Fort Pampus, plus twee gratis biostickets voor de film Papillon! Bekijk deze film samen met iemand naar keuze in de bioscoop en ga naar het fraaie eiland, gelegen in het IJmeer.

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Ontsnappen’ en je maakt kans op bioscoopkaartjes voor twee. Bovendien ding je gelijk mee naar de Fort Pampus-prijs.

Succes!

Meedoen kan tot 16 september en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Win met ‘Papillon’ een dagje uit naar Pampus voor 2 personen!

Midden in het blauwe water van het IJmeer ligt een groen eiland vol historische verhalen, spannende activiteiten en een eetgelegenheid met fraaie terrassen: forteiland Pampus. Hier ben je helemaal weg van alles. Ontdek het fort, neem een duik in de geschiedenis en beleef een heerlijk vrij eilandgevoel!

In de toenmalige Zuiderzee werd Pampus zo’n 125 jaar geleden gebouwd, een uniek zeefort in de Stelling van Amsterdam. Laat je rondleiden door het immense bouwwerk met zijn grote koepels, kleine kerkers en donkere gangen, of ontdek het op eigen houtje. Beleef de Pampus Xperience vol audiovisuele vertoningen en interactieve spellen.

Kijk voor een spectaculair uitzicht vanaf het fortdak kilometers ver om je heen en verwen jezelf met een heerlijk stuk appeltaart of iets anders lekkers in het knusse paviljoen of op het zonovergoten terras. Waai uit, steek wat op en geniet op Pampus!

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram