Heb jij Heineken’s unexpected bar deze zomer ontdekt bij o.a. Mysteryland?

Heineken unexpected bar Mysteryland

Heb jij Heineken’s unexpected bar deze zomer ontdekt bij o.a. Mysteryland?

De Heineken Unexpected bar was deze zomer te vinden bij diverse festivals. Wij hadden de sleutel naar die van Mysteryland.

Heineken unexpected bar Mysteryland

Wellicht had je er al van gehoord, de ‘Heineken Unexpected bar’. Onder andere te vinden op Down the Rabbit Hole, Defqon, Decibel en Lowlands. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit onverwachte barren op onverwachte plekken.

Op Down the Rabbit Hole was de bar, heel toepasselijk, onder de grond. De bezoekers van Defqon kwamen in een Hollands café uit. Op Decibel was de unexpected bar op een locatie met perfect uitzicht op de mainstage en bij Lowlands kwamen de festivalgangers onder de mainstage uit, waardoor ze uniek uitzicht hadden op de artiesten.

Ook op Mysteryland was een unexpected bar te vinden. Mysteryland staat bekend om geweldige artiesten, een prachtige omgeving, food courts en verborgen mooie en kunstzinnige plekken. Heineken en Mysteryland werken al sinds jaar en dag samen en ook dit jaar hebben zij hun creativiteit gebundeld om de festivalbezoekers een geweldige beleving te geven.

Geheime toegangssleutel tot Heineken Unexpected bar

De locatie van de Unexpected bar wordt niet zomaar prijsgegeven. De enige aanwijzing is dat er een team met zwarte t-shirts, voorzien van de herkenbare rode ster van Heineken, rondloopt. Die moeten dus in de gaten gehouden worden, want alleen zij geven geheime sleutels weg. Is dus de enige manier om de unexpected bar te vinden en de bewaking te passeren. Het zal ongetwijfeld niet iedere bezoeker gelukt zijn deze sleutels te bemachtigen, maar de lucky few die het wel gelukt is, stond een fenomenaal ‘unexpected’  feestje te wachten.

Je treedt de unexpected bar binnen via een donkere gang waar een mysterieuze sfeer hangt. De plek laat zich het beste omschrijven als Moulin Rouge meets Alice in Wonderland, met een vleugje freakshow. Voor degene die hier niet bij zijn geweest klinkt dit misschien wat vaag. Maar denk aan schaars geklede vrouwen, konijnenhoofden, kooien, rode doeken, disco ballen en La Casa de Papel. Klinkt te gek toch?

Op muzikaal vlak word je meegenomen op een mini-reis over het gehele festival. Het beste van alle muziekstijlen komt voorbij. Betekent dat het feest in de unexpected bar een combi biedt van Dance, The Golden 80’s, Hardstyle, Hollands glorie en Guilty Pleasures. Een geweldige ervaring, waar geproost op mag worden met een ijskoude Heineken!

Heineken unexpected bar Mysteryland

Heineken unexpected bar Mysteryland

Heineken unexpected bar Mysteryland

Heineken unexpected bar Mysteryland

Post a Comment

#Volg ons op Instagram