Huiskamers worden DIY-clubs met de nieuwe D-track show van Desperados

Desperados D-Track show

Huiskamers worden DIY-clubs met de nieuwe D-track show van Desperados

Huiskamers worden DIY-clubs met de nieuwe Desperados D-track show van Desperados. Heb jij de heerlijke webserie al gezien?

Wat verandert een feestje in FISSA? En wat verandert “een drankje doen” in een night to remember? Natuurlijk die ene track waarbij iedereen uit z’n dak gaat! Desperados ontwikkelde een webserie waarin gezocht wordt naar die track. Maak kennis met D-track en bouw jouw huiskamer om tot een te gekke club!

DO IT YOURSELF

DIY is het thema van een langer lopende campagne die eerder dit jaar werd afgetrapt. Weet je nog, die Desperados Play Bottle?

DIY Cultuur

Niks toffer dan je eigen house party. Thuisfeestjes betekenen dat je het heft in eigen handen kunt nemen en aan alle elementen op het feestje je eigen draai kan geven. Desperados is gek op deze partystarters en DIY-cultuur, en wil met D-track alle huisfeesten naar the next level tillen.

In hun online show komt dan ook uitvoerig aan bod hoe je van je woonkamer snel en easy een Party Palace maakt. Van partytent tot lichtshow, alles kan. Doe maar alvast een excuusbriefje door de brievenbus van je buren. 

Dé Party Track van 2018

In de nieuwe campagne worden huis, tuin en keuken-DJ’s en producers opgeroepen om hun allerbeste zelfgemaakte track in te sturen en mee te dingen naar de titel “Dé partytrack van 2018”, oftewel D-track!

De D-track Show biedt een platform aan de volgende generatie om hun tracks aan een groot publiek te laten horen, want de grootste Nederlandse dj’s en producers begonnen ooit ook op hun slaapkamer.

In de serie worden de ingestuurde tracks “geroast of geproost”. Wie doen dit? Hosts Abelmanbroer en Mikey Dinero, zelf artiesten die hun eigen nummers produceren en daardoor weten wat daar bij komt kijken. Elke aflevering worden ze geholpen door special guests.

Desperados D-Track show

Wie dan? Wat dacht je van Bizzey, Tony Junior, Geraldine Kemper, Gierige Gasten en Yung Internet. Zij laten hun licht samen met de hosts schijnen over de tracks.

Elke aflevering kiezen ze een winnaar en bouwen ze een feestje in hun zelfgemaakt club.

Meedoen met Desperados D-Track

Elke niet-ontdekte dj of producer kan een soundcloud of youtube link naar zijn of haar track insturen naar dtrack@desperados.com – of vanaf de eerste aflevering deze link in de Youtube-comments droppen. De track doet dan mee en komt misschien wel langs in één van de aankomende afleveringen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram