Heb jij de nieuwe ‘Red Dead Redemption 2’ Gameplay Trailer al gezien?

Red Dead Redemption 2 Gameplay Trailer

Heb jij de nieuwe ‘Red Dead Redemption 2’ Gameplay Trailer al gezien?

Heb jij de nieuwe Red Dead Redemption 2 Gameplay Trailer al gezien? Maak kennis met John Marston en zijn Van der Linde Gang. 

De open-wereld Western-game Red Dead Redemption 2 komt binnen een paar maanden eindelijk uit. Rockstar Games onthulde vlak voor het weekend een nieuwe gameplay-trailer, die de mechanica en activiteiten in het spel highlight. Zijn wij onder de indruk van deze hele toffe preview? Jazeker!

De game zal om te beginnen enorm zijn en meerdere terreinen bevatten. Van steden en woestijnen tot besneeuwde bergen die gevuld zullen zijn met gevaarlijke dieren die op jou azen. Er is los van de vrij te verkennen wereld echter ook een hele interessanter story mode.

Het verhaal volgt Arthur Morgan voor de gebeurtenissen van het originele spel, terwijl hij een stel bandieten leidt – inclusief de hoofdrolspeler van het eerste spel, John Marston. Je zult de crew op sleeptouw nemen, waarbij je relaties zal ontwikkelen, je kamp (de hub van het spel) zal voorzien van diverse voorraden en uiteraard deelnemen aan missies. Je kunt zelfs vissen en samen spelletjes spelen.

De meeslepende RDR 2 game zal Morgan in staat stellen om te communiceren met alle NPC’s (niet bespeelbare personages), en afhankelijk van de context en je keuzes, zal jou “eer” worden toegekend, die vervolgens van invloed is op je reputatie bij mensen. Bepaalde NPC’s zullen het bijvoorbeeld niet vergeten als je een personage vermoordt waar ze om geven.

Paarden moeten worden getraind en afhankelijk van hoe goed je ze voedt en verzorgt, zullen je handelingen ermee verbeteren. Ze hebben ook verschillende voorkeuren en antipathieën om te zorgen dat niet één paard hetzelfde aanvoelt als het andere. Vechthandelingen, inclusief de “bullet time-esque” Dead Eye-functie van de eerste game is vernieuwd om meer realistisch te zijn.

Bekijk de trailer bovenaan en koop Red Dead Redemption 2 vanaf 26 oktober.

Red Dead Redemption 2 Gameplay Trailer

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram