GIVEAWAY: De Skagen Connected Hybrid Smartwatch combineert het beste van twee werelden

Skagen Connected Hybrid Smartwatch review

GIVEAWAY: De Skagen Connected Hybrid Smartwatch combineert het beste van twee werelden

De Skagen Connected Hybrid Smartwatch combineert het beste van twee werelden. Wij geven een exemplaar weg t.w.v. €219. Doe jij mee met onze giveaway?

Skagen Connected Hybrid Smartwatch review

Voor hen die nog twijfelen over de overstap van analoog horloge naar digitaal, er is een prachtige uitkomst. De Skagen Connected Signatur Hybrid Smartwatch combineert namelijk het beste van twee werelden. Een prachtig uiterlijk in combinatie met innovatieve functies.

Skagen kiest met zijn Connected Hybrid Smartwatch voor zowel de look als functionaliteiten van een traditioneel horloge, maar mét smart functies. Ideaal voor mannen die niet zitten te wachten op een volledig digitaal scherm, maar die wel interesse hebben in bepaalde innovatieve eigenschappen, zoals een tracker met meldingen. Dit kan met dit klokje, dat zijn technologie bovendien heeft omhuld met een prachtig en traditioneel roestvrij stalen kast.

Skagen Connected Hybrid Smartwatch is voor elke man

Skagen Connected Hybrid SmartwatchDit specifieke exemplaar van het Scandinavische merk is eigenlijk een must have. Met zijn strakke roestvrijstalen uiterlijk, 42mm diameter kast en metalen band, past dit herenhorloge namelijk bij elke stijl en is hij geschikt voor iedere gelegenheid.

Met de quick-release-pin band kun je bovendien eenvoudig de horlogeband van roestvrij staal wisselen. Kies bijvoorbeeld voor leer, staal mesh, siliconen of nylon banden.

Enorm praktisch trouwens, is dat het Skagen horloge 3ATM is. Dit houdt in dat het horloge spatwaterdicht is en normaal gesproken niet in gevaar komt als jij je handen wast.

Skagen Connected Hybrid Smartwatch is slim

De Skagen Connected Hybrid Smartwatch combineert zijn klassieke design zoals gezegd met innovatieve technologie. De functies waarover het horloge beschikt zijn onder meer de automatische tijd- en datumaanpassing, activiteiten- en doel tracking, slaap tracking, gefilterde e-mail- en tekstnotificaties, dual-time functie en een alarm. Een aantal van de beste eigenschappen die een complete smartwatch ook biedt.

Skagen Connected Hybrid Smartwatch

Daarnaast is deze Hybrid Smartwatch uitgerust met SKAGEN LINK-technologie. Dit maakt het mogelijk om met één druk op de knop een foto te nemen of jouw muziek te bedienen. Perfect voor als je onderweg bent bijvoorbeeld.

De Skagen Connected is compatible met Android telefoons en iPhone, en synchroniseert draadloos naar de simpel te downloaden SKAGEN-app.

Win een Skagen Connected Hybrid Smartwatch t.w.v. €219

De Skagen Connected Signature Hybrid Smartwatch is net zo fashionable als elk ander Scandinavisch herenhorloge, maar kan zo veel meer dan een normaal klokje. De smartwatch connect gemakkelijk met je telefoon, luistert naar belangrijke berichten en stuurt je de belangrijkste notificaties door. Zocht jij toevallig naar een nieuw horloge? Je kunt nu hier jouw eigen exemplaar winnen.

Skagen Connected Hybrid SmartwatchOm deel te nemen hoef je ons alleen maar een mailtje te sturen met als onderwerp “SkagenConnect”, compleet met jouw volledige NAW-gegevens. Tevens volg je ons natuurlijk op Facebook & Instagram, mocht je dit nog niet doen. (Shame on you!)

De gelukkige winnaar ontvangt per mail reactie!

Deelname aan de giveaway kan tot 22 augustus. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram