FESTIVAL: Appelsap brengt komend weekend zijn frisse urban vibes naar Amsterdam

Appelsap Festival 2018

FESTIVAL: Appelsap brengt komend weekend zijn frisse urban vibes naar Amsterdam

Appelsap Festival 2018 brengt komend weekend weer zijn jaarlijkse fresh urban music vibes naar Amsterdam. Kom jij feesten bij het Flevopark?

Komende zaterdag 11 augustus zal het Amsterdamse Flevopark weer bol staan van het beste op het gebied van de binnenlandse en buitenlandse hiphopmuziek. Appelsap Fresh Music Festival heeft namelijk ook voor dit jaar een heerlijke line-up aan artiesten uit de hoge hoed getoverd. Doe je een drankje en dansje mee?

Ieder jaar weet de organisatie diverse grootheden uit binnen- en buitenland naar zijn podia te halen. De line-up van 2018 is al enige tijd bekend en brengt zoals we gewend zijn kwaliteit.

Wat dacht je van Famous Dex? Of SMIB, Wileu, Madlib en De Jeugd van Tegenwoordig? Een kleine greep aan wat je dit weekend op de stages in het Flevopark kunt verwachten. En de hiphop, R&B en elektronische muziek zullen meer dan ooit verrassen tijdens deze Appelsap Festival-editie, zo hebben we vernomen.

Appelsap Festival 2018

Appelsap Festival 2018 vernieuwd

Het Amsterdamse muziekfestival viert dit jaar zijn 18e verjaardag en maakt zich meer dan ooit hard voor creative/street culture in de breedste zin. Het ontdekken, ontwikkelen en presenteren van nieuw talent heeft prioriteit en daarom is het festivalterrein opnieuw ingedeeld. Verwacht dit jaar bijvoorbeeld geen opvallende mainstage. Iedere artiest, nieuw of gearriveerd, krijgt een gelijkwaardig podium. Het moet draaien om het talent.

Appelsap telt in 2018 in ieder geval drie podia, plus het SMIB Station. De podia zijn samenwerkingen met Noisey, Boiler Room en het Amsterdamse Patta Soundsystem. Het creatieve collectief SMIB, dat vanaf zijn begin nauw aan Appelsap verbonden is, krijgt voor het eerst een area waar de Amsterdammers hun eigen vibe creëren met artiesten, dj’s en kunstenaars. Ook komt er een speciale capsulecollectie uit van hun kledinglabel Sumibu. Om de band van Appelsap met Amsterdam te verankeren, wordt tijdens het festival bovendien een permanente, 3 meter grote sculptuur van de kunstenaar Parra onthuld.

Geweldige muziek, inspirerende cultuur en prachtige mensen. Bij welke stage zien we jou zaterdag?

Appelsap Festival 2018 line-up & timetable

 

Praktische info

Wanneer: Zaterdag 11 augustus 2018.
Tijd: 12:00 uur tot 23:00 uur.
Locatie: Flevopark, Amsterdam-Oost.
Vervoer: Tram: 3 en 7 naar Muiderpoort. Bus: 22, 37, 40, 41 of 245 naar Muiderpoort. Vanaf daar is het vijf minuten lopen. Ga je met de fiets? Dan zijn er fietsenstallingen aanwezig bij het Javaplantsoen.

Tickets kopen.
Check Facebook voor meer info of bekijk de officiële website.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram