GIVEAWAY: De Motorola Moto G6 smartphones maken indruk

Motorola Moto G6, Moto G6 Plus, Moto G6 Play

GIVEAWAY: De Motorola Moto G6 smartphones maken indruk

De Motorola Moto G6 smartphones maken indruk, met de G6, G6 Plus en G6 Play. Wil jij de Moto G6 winnen? Lees dan snel verder!

Motorola Moto G6, Moto G6 Plus, Moto G6 Play

Eerder dit jaar werd in Brazilië de Motorola G6 smartphone-familie geïntroduceerd. Deze reeks, bestaande uit drie modellen, ligt inmiddels al een tijd in de winkel. En met succes, want de relatief goedkope Motorola smartphone met uitstekende camera vindt gretig aftrek.

Eind april bespraken wij de Moto G6 Plus en kwamen we tot de conclusie dat Motorola een interessante smartphone op de markt bracht. Deze “Plus’ maakt echter onderdeel uit van een serie met nog twee andere modellen. Ook deze Motorola’s kenmerken zich door krachtige specs en betaalbare prijzen.

Motorola G6 Plus

Allereerst nog even terug naar de G6 Plus, de slimste smartphone uit de reeks. De G6 Plus beschikt over een slim dual-camerasysteem, waarmee je dag en nacht scherpe foto’s kunt maken. Tel daar de toevoeging van AI bij op – waarmee je bijvoorbeeld monumenten en andere objecten kunt scannen voor meer info – en je hebt een innovatief telefoontje. Met Moto Voice kun je daarnaast je toestel bedienen middels spraakbesturing.

Motorola G6

Naast de G6 Plus is tevens de Moto G6 gelanceerd. Dit toestel heeft een 5.7 inch Full HD Max Vision-beeldscherm met een resolutie van 2.160 x 1080 pixels. Bij dit toestel loopt het display van rand tot rand, net als bij de Plus, waardoor het design minstens zo indrukwekkend is.

Het model is voorzien van een krachtige 1.8 GHz octa-coreprocessor. Die zorgt er niet alleen voor dat al apps snel worden geopend, maar ook dat de accuduur van het toestel is verlengd. Dankzij slimme oplaadtechnieken is je accu bovendien snel opgeladen voor een extra ronde.

De camera van de Moto G6 is uitstekend, dankzij speciaal ontwikkelde software. Hij biedt namelijk alle ruimte om te experimenteren met professionele portretten en toffe filters. De frontcamera heeft overigens een dubbelfunctie. Naast fotograferen gebruik je hem eveneens om je toestel te unlocken met gezichtsherkenning. Uiteraard is de snelle vingerafdrukscanner ook present.

Motorola G6 Play

De Moto G6 Play is qua vormgeving iets sportiever. Toeval of niet, hij heeft het meeste uithoudingsvermogen van de drie – dit dankzij de 4.000 mAh accu die maar liefst 32 uur meegaat op één lading. Ook de Play-variant heeft een 5.7 inch display dat loopt van rand tot rand.

De 13 megapixelcamera focust razendsnel in iedere situatie. De 1.4 GHz octa-coreprocessor en het Android 8.0 Oreo-besturingssysteem zorgen vervolgens voor een soepele gebruikservaring, terwijl je bestanden goed beveiligd worden met de vingerafdrukscanner. De Moto G6 Play is ideal voor hen die zoeken naar een smartphone die maximale ruimte biedt voor entertainment en urenlang gebruik.

De Motorola Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play zijn nu verkrijgbaar vanaf € 199.

Motorola Moto G6Win een Motorola Moto G6 Smartphone t.w.v. € 249

Wij geven een exemplaar weg van Motorola’s Moto G6 in Indigo Blue. Wil jij kans maken op deze fraaie smartphone, stuur ons dan een mailtje met “MOTOG6” + jouw gegevens, en doe mee!

Meedoen kan tot 30 juli en de winnaar ontvangt bericht per mail. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram