Motorola Moto G6 Plus arriveert deze maand met slimme camera

Motorola Moto G6 Plus

Motorola Moto G6 Plus arriveert deze maand met slimme camera

Motorola Moto G6 Plus is nu verkrijgbaar en komt met slimme camera.

Motorola Moto G6 Plus

Het vinden van een mooie smartphone van goede kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs is sinds deze week iets makkelijker. De Moto G6 Plus van Motorola is namelijk sinds kort verkrijgbaar en komt met dubbele camera, groot scherm en extra geheugen.

Lenovo heeft de langverwachte Moto G6 serie onthuld, inclusief zijn indrukwekkende Moto G6 Plus smartphone. Dit nieuwe topmodel beschikt met een 5,9 inch scherm over een royaal weergegeven beeld, is met zijn Qualcomm Snapdragon 630-chipset met 4GB werkgeheugen razendsnel en heeft met 64GB interne opslag genoeg ruimte voor jouw dagelijkse kiekjes.

Design van de Motorola Moto G6 Plus

De nieuwe smartphone van Motorola heeft allereerst een vernieuwd ontwerp, waarbij de spatwaterdichte 3D glazen achterkant opvalt. Het grote 5,9-inch Full HD beeldscherm, het zogenaamde Max Vision display, is kwalitatief meer dan in orde en toont extra intense kleuren en meer details. Corning Gorilla Glass zorgt voor extra bescherming.

De smalle schermranden en een 18:9 beeldverhouding zorgen ervoor dat de Moto G6 Plus een modern design heeft. Zoals tegenwoordig gebruikelijk bij nieuwe smartphones, beschikt ook de G6 Plus over een vingerafdrukscanner. Deze zit niet in de display zelf verwerkt, maar is wel aan de voorzijde in het onderste frame te vinden. Het gaat hier om een zogenaamde multifunctionele vingerafdrukscanner, wat niks anders betekent dat de knop ook te gebruiken is om apps te openen en functioneert als home-knop.

De Moto G6 Plus komt met een slimme camera

Waar de G5 Plus al over een dubbele camera beschikte, daar is de variant van de G6 Plus sterk verbeterd en een stuk slimmer dan voorheen. Razendsnel scherp stellen met de camera is geen enkel probleem dankzij de G6 Plus Dual Autofocus Pixel Technologie. De dual-camera bestaat uit een 12 en 5 megapixel sensor met grote 1.4um pixels. Met behulp hiervan kunnen we ook in donkere lichtomstandigheden detailrijke opnames maken. Zowel de 12 als de 5 megapixel-camera’s zijn voorzien van een f/1.7 lens.

Motorola Moto G6 Plus

Met de Motorola G6 Plus schieten we video’s in 4K resolutie en kunnen we  time-lapse en slow motion video’s maken. Ontdek ook de 8 megapixel selfie-camera die is geïmplementeerd. Wat maakt de camera verder slim? Hij herkent objecten, geschreven teksten en gezichten. Dankzij deze laatste eigenschap is het ook mogelijk om de smartphone te ontgrendelen middels gezichtsherkenning.

Jouw scherp geschoten 4K video’s worden qua audio overigens fraai afgerond dankzij Dolby Audio. Brengt ons gelijk bij de 3.5mm audioaansluiting, een functie die de muziekliefhebbers onder ons ongetwijfeld kunnen waarderen.

Hoe zit het trouwens met de batterij? Dankzij de krachtige 3.200 mAh accu in de telefoon moeten we als gebruiker gemakkelijk een hele dag op de G6 Plus kunnen rekenen. Bovendien ondersteunt de telefoon TurboPower technologie, waardoor we de mobiele gadget extra snel kunnen bijladen.

Motorola smartphones draaien op Android

Alhoewel de Motorola Moto smartphones een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit-verhouding aanbieden, is er een klein punt van aandacht. Lenovo is nogal traag met Android updates. Dit is natuurlijk absoluut geen ramp voor normale smartphone-gebruikers, maar het is wel goed om te weten.

De Moto G6 Plus draait standaard op Android 8.0 Oreo en hij wordt aangedreven door een 2.2Ghz octa-core Snapdragon processor met 4GB RAM met 64GB opslaggeheugen.

Prijs & Verkrijgbaarheid van de Moto G6 Plus

De Moto G6 Plus is vanaf 6 mei verkrijgbaar in de Benelux voor 299 euro. Het toestel debuteert in twee beschikbare kleuren: grijs en goud.  Voor welke uitvoering van de Motorola Moto G6 Plus ga jij?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram