Sokken maken de man. Toch?

herensokken kopen

Sokken maken de man. Toch?

Sokken mogen meer in de picture staan dan je denkt. Herensokken kopen kan dan ook een stuk avontuurlijker! Toch?

herensokken kopen

Een goed excuus om nieuwe sokken te kopen heb je eigenlijk niet nodig. Net als T-shirts kun je sokken namelijk ook afwisselen met diverse stijlen. Welke sokken passen het best bij jou?

Net als bij ieder ander kledingstuk, is er ook veel keuze uit herensokken. Ze zijn er in allerlei verschillende merken, kleuren en modellen. Zo ken je waarschijnlijk de zwarte hoge sok en de witte enkelsokken. Maar er zijn nog veel meer verschillende soorten sokken. Online vind je de mooiste en de leukste sokken. En wie weet, misschien vind je er gelijk een hele outfit bij uit. Dat is makkelijker dan bestellen bij vijf verschillende webshops.

Verschillende gelegenheden, verschillende sokken

Er zijn enorm veel verschillende mogelijkheden om sokken te dragen. Je hebt ze natuurlijk bijna elke dag wel aan. Nu het warmer weer is, zijn die hoge herensokken niet altijd even fijn. En al helemaal als je een korte broek met een paar sneakers aantrekt, dan staat het zelfs een beetje gek om hoge sokken te dragen. Dan kun je beter een paar enkelsokken of sneakersokken aan doen. Het liefst nog in een kleur die overeenkomt met de schoenen. Valt het niet zo op dat je sokken aan hebt, maar heb je wel het comfort van sokken in de schoenen.

Soms is het echter juist leuk om je sokken te laten zien. Als je zwarte schoenen en een zwarte pantalon aan hebt, dan is het lekker verfrissend om daar een paar kleurrijke sokken tussenuit te laten komen. 

burlington herensokken kopen

Elk merk staat bekend om zijn eigen kenmerken

Als je denkt aan Burlington, dan denk je aan de ruit. Kies eens voor een middelhoog model herensokken met een leuke ruit er op. Ze vallen niet zo heel erg op, maar zijn wel tof om te zien. Het perfecte paar sokken om dus onder het formele pak aan te doen.

Onder dat pak kun je trouwens ook kiezen voor een paar sokken van premium kwaliteit: bijvoorbeeld de sokken van Falke. Elke basic kleur die je nodig hebt, in elk model dat je maar kunt bedenken. En dat in de beste kwaliteit. Dit kun je dragen op de serieuzere dagen of op de dagen waarop je sokken afzijdig moeten woerden gehouden.

Merken als Calvin Klein, Hugo Boss en Tommy Hilfiger maken overigens eveneens kwalitatief mooie sokken. Die hebben ook allemaal hun eigen printje of mooie basics. Waar ga jij voor?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram