Dit $5.200 kostende Hublot horloge droeg de scheidsrechter tijdens de WK Finale

Hublot Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia

Dit $5.200 kostende Hublot horloge droeg de scheidsrechter tijdens de WK Finale

Dit $5.200 kostende Hublot Big Bang Referee horloge droeg de scheidsrechter tijdens de WK Finale en het is gewoon te koop voor iedereen.

Met de Franse winst van gisteravond zit het Wereldkampioenschap Voetbal 2018 er weer op. Een opvallende hoofdrol – of hij nu fout zat of niet – was weggelegd voor de Argentijnse scheidsrechter Nestor Pitana. Wist je dat de beste man een heel bijzonder klokje van Hublot droeg?

Aangezien Hublot de officiële uurwerksponsor van de FIFA Wereldbeker van 2018 was, is het volkomen logisch dat de Zwitserse horlogemaker iets speciaals maakte gewijd aan het mondiale voetbalparadepaardje. Het resultaat is een eerbetoon in de vorm van de Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia horloge en een speciale versie ervan werd gisteren gedragen door scheidsrechter Nestor Pitana, tijdens de finale Frankrijk vs. Kroatië.

Hublot Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia

De Big Bang Referee is geen gewoon horloge. De versie van de scheidsrechters waren namelijk aangesloten op doellijntechnologie en trillen wanneer de bal de lijn kruist. Handig natuurlijk als er grote beslissingen moeten worden genomen. Helaas hielp het horloge Pitana niet bij de moeilijk situatie met de toegekende strafschop.

Speciaal voor ons voetballiefhebbers is deze indrukwekkende polsgadget trouwens voorzien van een aantal fraaie functies. Het bevat niet alleen een countdown voor specifieke wedstrijden, hij waarschuwt de drager ten tijde van het eerste fluitsignaal, levert een hoop live statistieken en geeft trillend het woord “GOAL” weer als een doelpunt valt.

Qua specificaties draait het horloge op het Android Wear’s Wear OS-besturingssysteem, met een Intel Atom Z34XX-processor, een watchface van 35,4 mm en een 400×400 AMOLED-scherm, Bluetooth 4.1 en 802.11n Wi-Fi. Oh, en het horloge ziet er uiteraard ook gewoon heel goed uit. Je kunt jouw exemplaar bovendieen aanpassen met verschillende bandjes en displays.

Voor de nette prijs van ongeveer $ 5.200, kan deze Hublot Big Bang Referee van jou zijn. Ga naar Hublot’s website voor meer informatie.

Hublot Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia

Hublot Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram