THE DUCHESS introduceerde onlangs een nieuwe & spectaculaire cocktailkaart

beste cocktails van amsterdam

THE DUCHESS introduceerde onlangs een nieuwe & spectaculaire cocktailkaart

THE DUCHESS introduceerde onlangs een nieuwe & spectaculaire cocktailkaart. Wanneer kom jij langs voor misschien wel de beste cocktails van Amsterdam?

beste cocktails van amsterdam

Het Amsterdamse THE DUCHESS heeft deze maand een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan haar succesverhaal. Nadat het restaurant, gevestigd in de historische KAS Bank, afgelopen jaar voor het eerst een Michelin-ster wist te veroveren, is er nu een nieuwe en zeer fraaie cocktailkaart geïntroduceerd.

Zijn het de beste cocktails van Amsterdam? Dit is natuurlijk een kwestie van smaak. Waar je echter niet omheen kunt is dat de cocktails van het luxe etablissement zonder twijfel van topkwaliteit zijn en absoluut een must try (lees: must drink). En bijzonder innovatief, by the way.

Sinds 2015 brengt THE DUCHESS de zogeheten élégance van de Belle Époque en de lichte, geraffineerde smaken van de ‘Nouveau-Niçoise Cuisine’ naar onze hoofdstad. In die korte tijd heeft het restaurant van internationaal hospitality-imperium THE ENTOURAGE GROUP een uitstekende reputatie opgebouwd, wat natuurlijk los van service en locatie, natuurlijk te danken is aan de verfijnde cuisine en de cocktails die deze gerechten vergezellen.

De prijswinnende bar mengt voor zijn cocktails echter niet enkel de hoogste kwaliteit ingrediënten. Historie moet worden vermengd met heden, aldus THE DUCHESS. Een scherpe selectie punch en enkele creatieve variaties op de ‘French and Savoy Apéritif’ moeten onze dorst lessen in een ode aan de hoogtijdagen van de cocktail: de roerige jaren twintig en dertig.

THE DUCHESS cocktails vitalyOnder leiding van de nieuwe Russische baas achter de bar, Vitaly, vers ingevlogen uit Londen, zien we deze klassieke stijl terugkeren in een modern jasje. Denk aan drankjes als de Verbana Kir, met verveine likeur en champagne, en de Little Green Beast met absint en komkommerwater. En natuurlijk onze persoonlijke favoriet, de tomato infused tequilla met soda.

Bezoek snel THE DUCHESS en geniet van misschien wel de beste cocktails van Amsterdam!

beste cocktails van amsterdam

beste cocktails van amsterdam

beste cocktails van amsterdam

beste cocktails van amsterdam

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram