THE DUCHESS in Amsterdam wint haar eerste Michelin-ster

The Duchess michelin ster Amsterdam

THE DUCHESS in Amsterdam wint haar eerste Michelin-ster

Restaurant The Duchess in Amsterdam wint haar allereerste Michelin-ster.

The Duchess michelin ster Amsterdam

Één van de mooiste restaurants van Amsterdam heeft voor het eerst een Michelin-bekroning in de wacht gesleept. THE DUCHESS, gelegen in de Spuistraat (in het W Hotel), is vanaf heden een sterrenrestaurant.

“Wat ooit de lokkettenzaal van een bank was, is nu een sfeervol restaurant waar heel wat donker marmer aanwezig is en een belle époque sfeer hangt”, aldus de Michelin-gids.

Dat THE DUCHESS flair heeft is geen geheim. In de mooie Molteni keuken van de gelegenheid worden mediterrane gerechten bereid met een moderne twist, en dat werkt goed, heel goed.

De vakkundige chefkok Jeffrey Graf, de innovatieve bereiding met kwaliteitsproducten en natuurlijk het indrukwekkende interieur maken THE DUCHESS tot een unieke ervaring.

The Duchess michelin ster Amsterdam

We kunnen er terecht voor lunch, diner en afternoon tea, waarbij een uitgekiende selectie van champagnes, vermout en cocktails niet op het menu ontbreekt.

THE DUCHESS MENU

Geïnspireerd op Nouveau-Nicoise, combineert het restaurant subtiele smaken uit Zuid-Frankrijk en Italië. We zien derhalve beroemde klassiekers met een twist op de kaart, zoals de Fuits de Mer Risotto met Gekaramelliseerde Ui, Quinoa en Granaatappelsalade, Foie Gras Donuts met Vijgenjam en Siciliaanse Citroentaart met een frisse Citrusssalade.

Ontdek de volledige menukaart hier.

The Duchess michelin ster Amsterdam

OVER

THE DUCHESS weet de smaak van haar Londense erfgoed, Weense grandeur en subtiele Zuid-Franse accenten optimaal samen te brengen. Met zijn oorspronkelijke ornamenten en hoge plafonds heeft het restaurant op fraaie wijze het erfgoed en de charme van het voormalige KAS Bankgebouw weten te behouden, waardoor het decor zowel luxueus als hedendaags aandoet.

De pracht van de oorspronkelijke elementen, de hoge plafonds en de accenten van goud en marmer, maken het restaurant tot een waar luxe toevluchtsoord in het bruisende hart van Amsterdam.

The Duchess michelin ster Amsterdam

The Duchess michelin ster Amsterdam

THE DUCHESS is onderdeel van THE ENTOURAGE GROUP

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram