TRAILER: Eerste preview The Sinner seizoen 2 belooft opnieuw spanning

The Sinner seizoen 2 netflix

TRAILER: Eerste preview The Sinner seizoen 2 belooft opnieuw spanning

The Sinner seizoen 2 trailer belooft opnieuw veel spanning.

Één van de verrassingen afgelopen jaar op het gebied van series was absoluut The Sinner, met in de hoofdrol Jessica Biel. Seizoen twee van de Netflix-serie is onderweg en de eerste trailer is onthuld.

In het eerste seizoen van de Netflix Original serie maakten we kennis met Cora Tannetti, een gelukkige huismoeder gespeeld door actrice Jessica Biel. In een ogenschijnlijke vlaag van verstandsverbijstering vermoordt zij tijdens middagje aan het strand een man. Heb je de serie nog niet gezien, dan zullen we verder niks spoilen, maar de serie biedt vervolgens een hoop vraagtekens en mysterieuze wendingen. Wat er is gebeurd aan the beach is duidelijk, maar ‘het waarom’ blijkt een stuk ingewikkelder. Wat is het motief? Een razend spannend onderzoek met een welwillende rechercheur, die zijn eigen demonen heeft, volgt.

The Sinner seizoen 2 gaat een compleet ander verhaal vertellen. Een elfjarige jongen is verantwoordelijk voor de moord op zijn beide ouders en deze dubbele moord – uiteraard met wederom met een onverklaarbaar motief – zal opnieuw worden onderzocht door Harry Ambrose (gespeeld door acteur Bill Pullman). Jessica Biel zien we ditmaal niet terug, maar zij heeft wel de regie weer in handen.

We verwachten het tweede seizoen van de spannende thriller-reeks dit najaar bij Netflix.

The Sinner seizoen 2 netflix

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram