FOOD: Zondag onbeperkt BBQ’en bij THE BUTCHER Social Club’s ‘Forbidden Garden’

Forbidden Garden BBQ THE BUTCHER Social Club

FOOD: Zondag onbeperkt BBQ’en bij THE BUTCHER Social Club’s ‘Forbidden Garden’

Komende zondag is er een exclusieve onbeperkt BBQ bij het exclusieve Forbidden Garden event bij THE BUTCHER Social Club!

Forbidden Garden onbeperkt BBQ THE BUTCHER Social Club

THE BUTCHER heeft aankomende zondag 24 juni iets moois in petto voor de liefhebbers van barbecue. De beroemde burger joint opent dan namelijk haar deuren van de Forbidden Garden voor een exclusieve BBQ.

Van 13:00u tot 17:00u kunnen we zondag aantsaande voor slechts € 39 onbeperkt genieten van heerlijke happen -rechtstreeks van de grill – terwijl we geniete van een adembenemend uitzicht over het IJ.

Waar moeten we zijn? De ADAM Toren kennen we natuurlijk allemaal. Amsterdam-Noord is de thuisbasis van misschien wel de tofste ontmoetingsplaats in de stad: The Butcher Social Club – Amsterdam. Wat velen niet weten is dat deze urban playground, gelegen aan de voet van de ADAM Tower, over een dakterras beschikt met de naam ‘The Forbidden Garden’. En dit weekend staat op dit geheime plekje een hele fijne barbecue te wachten op jou en je vrienden.

Wil je lekker blijven hangen? Geen enkel probleem. Tot 22:00u is de Forbidden Garden ‘The Place To Be’ voor een verfrissende cocktail.

Meer informatie kan je vinden op de Facebook pagina. Tot zondag!

Forbidden Garden onbeperkt BBQ THE BUTCHER Social Club

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram