Raf Simons introduceerde zijn eerste volledige brillencollectie voor Calvin Klein

Raf Simons - Calvin Klein zonnebrillen & brillen

Raf Simons introduceerde zijn eerste volledige brillencollectie voor Calvin Klein

Raf Simons introduceerde zijn eerste volledige brillencollectie voor Calvin Klein, inclusief Calvin Klein zonnebrillen.

Raf Simons - Calvin Klein zonnebrillen & brillen

Het is meer dan anderhalf jaar geleden dat de Belgische ontwerper Raf Simons de functie van chief creative officer bij Calvin Klein op zich nam. De designer heeft nu zijn eerste volledige brillencollectie onthuld voor het legendarische Amerikaanse label.

Alhoewel Simons eerder eenmalige zonnebrilstijlen voor Calvin Klein heeft ontworpen, is dit zijn eerste volledige capsule en bevat deze zowel zonnebrillen als optische brillen. De nieuwe stijlen beslaan drie verschillende lijnen van het label, met zowel Calvin Klein als 205W39NYC en Jeans allemaal in de collectie.

De Calvin Klein Jeans-bril is de goedkoopste, met prijzen variërend van $ 99 tot $ 239, terwijl de 205W39NYC-stijlen het duurst zijn en geprijsd zijn tussen de $ 425 en $ 525.

Alle stijlen worden in de loop van het jaar uitgebracht, met de 205W39NYC-brillencollectie bij winkels als Dover Street Market en Harvey Nichols, evenals de Calvin Klein-webwinkel en Madison Avenue-winkel. Voor welke stijl ga jij?

Raf Simons - Calvin Klein zonnebrillen & brillenRaf Simons - Calvin Klein zonnebrillen & brillenRaf Simons - Calvin Klein zonnebrillen & brillenRaf Simons - Calvin Klein zonnebrillen & brillenRaf Simons - Calvin Klein zonnebrillen & brillenRaf Simons - Calvin Klein zonnebrillen & brillen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram