De Amsterdamse club MAD FOX was jarig en vierde dat in typische stijl

MAD FOX 1 year anniversary Mr Probz Tinie Tempah

De Amsterdamse club MAD FOX was jarig en vierde dat in typische stijl

MAD FOX Amsterdam viert zijn eerste verjaardag in typische MAD FOX-stijl, met bekende internationale gezichten en een foxy sfeer.

MAD FOX Amsterdam 1 year anniversary foto's

MAD FOX, de high-end underground club in hartje van Amsterdam vierde afgelopen weekend zijn eenjarig bestaan ​​na een indrukwekkend eerste jaar.

Begin 2017 introduceerde THE ENTOURAGE GROUP (verantwoordelijk voor o.a. The Duchess, The Butcher en Mr. Porter) zijn pareltje MAD FOX. De meest luxueuze, intieme en kosmopolitische nachtclub van Nederland.

Met hospitality entrepreneur Yossi Eliyahoo als oprichter biedt MAD FOX een high-end table service club en futuristisch design verborgen in het souterrain van het W Amsterdam. Was de opening van deze nachtclub vorig jaar impressive, afgelopen weekend was van eenzelfde kaliber.

Met zijn futuristische ontwerp en mysterieuze vibes trok MAD FOX de aandacht van wereldberoemde figuren. Van DJ’s als David Guetta, Martin Garrix, Hardwell, Gianluca Vacchi en Eric Morillo tot celeb’s als Leonardo DiCaprio, Tinie Tempah, Don Diablo, Will.i.am, Richard Madden en Dean en Dan Caten (Dsquared), allen zijn afgelopen jaar op de loer gespot in de duisternis van de nachtclub.

Tijdens de 1-Year Anniversary was het niet anders. De verleidelijke setting, met zijn sterk reflecterend latex banken en de verchroomde tafels was opnieuw decor voor een uniek feestje vol met energieke mensen. Onder meer Tinie Tempah, Mr. Probz, Richard Madden (Game of Thrones), Lil Kleine en Don Diablo bezochten MAD FOX en zijn surreële look & feel voor een mooie feestje.

Geniet hieronder van een kleine impressie en check MAD FOX Amsterdam snel met eigen ogen..

MAD FOX 1 year anniversary

MAD FOX 1 year anniversary Mr Probz Tinie Tempah

MAD FOX 1 year anniversary Richard Madden

MAD FOX 1 year anniversary MAria Tailor Mr Probz

MAD FOX 1 year anniversary DJ La Fuente

MAD FOX 1 year anniversary Lil Kleine Jamie Vaes

MAD FOX Amsterdam 1 year anniversary

MAD FOX 1 year anniversary Don Diablo

MAD FOX 1 year anniversary Sunnery James Ryan Marciano

MAD FOX Amsterdam One Year Anniversay Lenn Poetiray

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram