De onmisbare tips and tricks om jouw droomvrouw te versieren

versieren tips vrouwen

De onmisbare tips and tricks om jouw droomvrouw te versieren

Vandaag geven we inzicht in de juiste benaderingswijze voor jouw droomvrouw. Het versieren van een vrouw is simpeler dan jij denkt!

versieren tips vrouwen

Het stuntelen bij vrouwen is voor veel mannen een bekend fenomeen. Dit is natuurlijk zeer frustrerend en ontmoedigend. Toch is het jagen op vrouwen vaak simpeler dan je zou denken, en dan niet alleen voor de ‘George Clooneys’ onder ons.

Om succes te boeken bij een toffe dame in bijvoorbeeld een kroeg of tijdens het sporten, zul je als man een bepaalde ‘mindset’ moeten hebben. Om jouw prooi te veroveren is het allerbelangrijkste dat je allereerst ontspannen bent. Stap dus niet met trillende handjes en knikkende knieën op je doel af. Drink gerust vooraf een biertje of whisky om wat moed te verzamelen. Wanneer je ontspannen bent kun je pas beginnen met de jacht. Nu is alleen nog de vraag hoe we deze prachtige meid het best kunnen benaderen en hoe we haar aandacht kunnen trekken. Wellicht dat wij je wat inzicht kunnen geven in enkele handige tips om jou te helpen bij het versieren.

De benaderingsfase

Het afstappen op een vrouw kan soms moeilijk zijn. De dames kunnen een gesloten houding hebben en soms zijn ze ook helemaal niet in de stemming om versierd te worden. Laat dit dan ook niet overduidelijk jouw insteek zijn als je op iemand afstapt. Dit kan namelijk voor een negatieve associatie zorgen, wat weer averechts werkt bij het behalen van je doel. Hoe onschuldiger (lees: casual) jij in het begin overkomt, hoe makkelijker zij uiteindelijk met je praat. Wanneer je vertrouwen hebt gewonnen kan je beginnen met uitdagen. Ga lekker dansen wanneer je uit bent of doe lekker gek en laat zien dat jij niet bang bent – niet té gek. Probeer te laten zien dat je zelfvertrouwen hebt, ook heb je nog minder gevoel voor ritme dan een stuk hout. Wanneer je lol kan hebben met de dame in kwestie en haar aan het lachen krijgt, zul je veel makkelijker je slag kunnen zijn. Pols de stemming door op het juiste moment een gewaagd grapje te maken of raak haar kort aan – maar niet over haar heen hangen en kwijlen.

Hoe communiceer ik?

De communicatie tussen een vrouw en een man verschilt nogal. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, het is juist interessant. Waar mannen vaak zeer direct zijn, communiceren vrouwen vaak met een omweg. Verdiep je in de communicatie van vrouwen en wees niet egoïstisch of gehaast. Luister goed naar wat er gezegd wordt en reageer hier ook op – en dan niet met een ja/nee antwoord. Waar vrouwen erg op letten is de lichaamstaal die jij (onbewust) vertoont. Hieronder wordt het effect van enkele lichaamshoudingen behandeld.

Communiceren via lichaamshoudingen

Je kan nog zo een mooi babbel hebben, maar met de verkeerde lichaamstaal prikken vrouwen hier dwars doorheen. Let daarom op de volgende punten:

– Maak oogcontact, wegkijken komt onzeker over. Wees hier niet te heftig in, dit komt eng over.
– Laat merken dat je luistert door zo nu en dan te knikken.
– Zet een grote glimlach op en toon blijdschap, dit wrijft af op je doelwit.
– Zoals eerder gezegd, wees ontspannen. Laat die schouders rusten, pas wel op dat je niet onderuit gezakt gaat zitten.
– Ga niet met je armen over elkaar staan, je wilt zo open mogelijk overkomen.
– Kin omhoog als het moet. Straal uit dat je een man bent!

Rock je passie

Is er iets dat jij helemaal te gek vindt, praat hier dan gerust over. Met dit onderwerp ben jij vast heel bekend en gepassioneerd. Vrouwen vinden het interessant wanneer mannen een bepaalde passie hebben. Vraag echter ook naar de passies van de vrouw en praat hier geïnteresseerd in mee – dames houden van een luisterend oor. Maak zo nu een dan een grapje en plaag een beetje. Dit ‘onschuldige’ geflirt wordt als prettig ervaren, maar jij weet wel beter.

Missie geslaagd

Het is zover, het kostte wat tijd en moeite, maar je hebt haar interesse. Dit is hét moment om te shinen, vraag of ze nog een borreltje bij jou thuis wil doen. Het moment om je tanden in de prooi te zetten is nabij. Wanneer je prestatiemoeilijkheden hebt na drank, dankaun je misschien denken aan erectiepillen. Zo kunnen jullie de hele nacht liggen rollenbollen en heb je misschien wel je toekomstige vrouw veroverd..

Let wel, bovenstaande tips zouden kúnnen werken. Wij garanderen niks en zijn niet verantwoordelijk voor eventueel falen. Lukt het versieren niet, dan ligt het volledig aan jezelf. Man up and try again! Lukt het nu wel? You’re welcome bro.

Succes met versieren!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram