Nike bereidt zijn volgende generatie VaporMax-modellen voor op Air Max Day

nike air vapormax utility moon particle persian violet

Nike bereidt zijn volgende generatie VaporMax-modellen voor op Air Max Day

Nike bereidt zijn volgende generatie VaporMax-modellen voor op Air Max Day met de Air VaporMax Utility and Air VaporMax Moc 2.

nike air vapormax utility moon particle persian violet

Op tijd voor Air Max Day heeft Nike twee nieuwe colorways onthuld voor zijn Air VaporMax Utility en Air VaporMax Moc 2 modellen. Voor welke ga jij?

De eerste sneaker heeft Nike-branding op de teen, hiel en binnenzool, terwijl de laatste een grotere Swoosh op de tussenzool en binnenzool heeft; allemaal bovenop de VaporMax-bubblezool over de volledige lengte.

De Air VaporMax Utility is voorzien van een Flyknit-bovenwerk, een middenzool met kussenschuim, een toggle-vetersysteem en een sokachtige kraag voor een comfortabele pasvorm. Daaropvolgend beschikt de AirVaporMax Moc 2 niet over een kraag en veters, maar bevat hij wel extra ondersteuning rond de hiel en de teen.

Ontworpen met comfort en stijl in voorop, bestaat de nieuwe release uit de modellen in “Moon Particle/Persian Violet” en “Clay Green/Barely Green” – een combo voor hen die komend voorjaar graag iets opvallends aan de voeten hebben.

Elk paar is beschikbaar via de SNKRS-app van Nike en bij geselecteerde Nike-winkels. De Air VaporMax Utility gaat 225 dollar kosten en de Air VaporMax Moc 2 draagt een prijskaartje van $ 200.

nike air vapormax utility clay green barely grey

nike air vapormax moc 2 mica green neo turquoise

nike air vapormax moc 2 moon particle indigo burst

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram