Trailer: Actiecomedy ‘Gringo’ draait om verraad, drugskartels, DEA en een baanbrekende wietpil

Gringo trailer bioscoop film 2018

Trailer: Actiecomedy ‘Gringo’ draait om verraad, drugskartels, DEA en een baanbrekende wietpil

Bekijk de eerste trailer van Gringo, een actiecomedy die draait om verraad, een actierijk kat-en-muis-spel en een baanbrekende wietpil.

In de nieuwe actiekomedie Gringo wordt de bescheiden zakenman Harold Soyink (David Oyelowo) op een werktrip naar Mexico gestuurd, maar hij krijgt al snel te maken met een gevaarlijk drugskartel.

De film neemt zo’n drastische wending, omdat Harold een nieuwe wietpil van A naar B moet brengen. Als de drugskartels en DEA hier lucht van krijgen, begint het kat-en-muis-spel. Ondertussen worden zijn bazen bij het farmaceutisch bedrijf, gespeeld door Charlize Theron en Joel Edgerton, ingeschakeld om te helpen, maar blijken zij uiteindelijk behoorlijk nutteloos. Met hun ogen alleen gericht op de pil, wordt Harold door hen in de steek gelaten.

In een film vol flitsende shootouts en achtervolgingen, volgen we Harold als hij alleen achterblijft om met gevaarlijke locals te dealen die niet bepaald openstaan voor onderhandelingen.

De film Gringo, van regisseur Nash Edgerton, kent verder een cast met onder meer Amanda Seyfried, Thandie Newton en Sharlto Copley De film moet in maart in première gaan.

Gringo trailer bioscoop film 2018

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram